06 80 07 36 07 info@intothemirror.nl

Aanbod Real Life Gaming

Hier vind je de Larps en Escape Games die je voor jouw collega’s, vrienden of familie kunt laten organiseren. Kom spelen op een door ons geselecteerde locatie. Of op een locatie van jouw keuze.

Laat je meevoeren in een van onze interactieve verhalen waarvan je zelf de afloop bepaalt.

Onze topper: de enige echte fantasy Larp, geschikt voor iedereen

vanaf 37,50 p.p.

Larpen: Fantasy Heroes

Als één team op avontuur in een fantasy werkelijkheid: beleef bijzondere situaties waar niet alleen woorden, maar ook magie of een gevecht een uitweg bieden.

vanaf 37,50 p.p.

Larpen: Fantasy Heroes part II

Beleef de Zombie Apocalypse in een fantasy werkelijkheid. Adviezen: bedek neus en mond, wees stil, beweeg niet en laat je niet bijten!

‘Larpen light’: Larpen zonder rollenspel, maar mét de actie

vanaf 19,50 p.p.

Archery Tag

Jaag op je tegenstander met pijl en boog. Help Sherwood om Nottingham tegen te houden. Strijd in teams tegen elkaar en pak die overwinning!

vanaf 19,50 p.p.

Sword Tag

Sword Tag, het nieuwe Archery Tag, maar dan met zwaarden, bijlen en knotsen! Win met je team de ‘Troll Ball’ competitie en verwerf eeuwige roem.

vanaf 29,50 p.p.

Battle Tag

Battle Tag, een combinatie van Archery Tag en Sword Tag. Beleef nu zelf in het echt die veldslagen uit Lord of the Rings of Game of Thrones.

Escape games voor groepen 

25 euro per persoon

After the Heist - Online

in groepen van 6-12 spelers

Een begeleide real life online escape room, waarbij je met je criminele bende voor de buit gaat. Een immersief en spannend verhaal met uitdagende puzzels.

12,50 euro per groep

The Heist Begins - Online

in groepen van 1-5 spelers

Speel ter voorbereiding op jouw “After the Heist” ervaring de online escape room “The Heist Begins”. Deze onbegeleide game kun je spelen wanneer je maar wilt.

vanaf 17,50 p.p.

Escape game After the Heist

vanaf 8 spelers

Ervaar nu zelf dé real life escape game. Ben je wel te vertrouwen? Open jij die kluis en ga je er vandoor met de buit? Een crimineel goede escape ervaring!

vanaf 14,50 p.p.

Escape game Agaath's Erfenis

vanaf 10 spelers

Escape game Agaath’s erfenis: ga jij er vandoor met de erfenis van Agaath? Maar dan zullen jullie eerst het testament erbij moeten puzzelen…