Selecteer een pagina

Escape Room Utrechtse Heuvelrug

“After the Heist”

Vier rivaliserende bendes uit Amsterdam, Almelo, Maastricht en Maaskantje hebben onder leiding van hun gezamenlijke advocaat Bobby Magniski besloten tot een eenmalige samenwerking. Een spannende nacht is achter de rug, maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator uit het Rijksmuseum staat nu hier op tafel, te midden van de dappere lieden die de klus hebben geklaard.

Het wachten is op de eerste berichten op de social media en in de krant. Maar voordat het zover is, moet eerst de buit worden verdeeld. Overleeft deze broze coöperatie de nacht? Bied het perspectief voor een langdurig verstandshuwelijk? Of eindigt het deze ochtend alsnog in een vechtscheiding?

Bijzondere Escape Room

‘After the Heist’ is geen gewone Escape Room. Tijdens deze ruim anderhalf uur durende begeleide Real Life Escape Game kruipen jullie in de huid van criminelen. In deze spannende minithriller staan jullie voor een ogenschijnlijk makkelijke klus: het openen van de kluis aan de hand van diverse puzzels.

Door samen te werken binnen en tussen de bendes zou die snel open moeten zijn. Daarna zou, in theorie, een snelle verdeling van de buit tot stand kunnen komen.

Maar lukt het jullie om er onderling uit te komen? Of zijn het wantrouwen en de eigen belangen te groot en vallen jullie uiteindelijk in de handen van de politie?

Over de locatie

Het verhaal speelt zich af in het ‘Safe House’ van de criminelen. Deze unieke ervaring, waar opgaan in de beleving en puzzelen centraal staan, vindt plaats op een locatie naar jouw keuze. Of je kiest voor een locatie in de gemeente Utrechtse Heuvelrug waar IntoTheMirror mee samenwerkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Duur

1,5 – 2 uur

Deelnemers

10-48 deelnemers (in groepen van max. 24 deelnemers)

Geschikt voor

Dienstverlenende teams en organisaties

Prijs

27,50 euro p.p.
excl. locatie-/ reiskosten

Locatie

Language

Also available in English

  Offerteaanvraag

  Een escape ervaring 3.0

  Niet alleen puzzelen maar ook beleven

  We hebben als collega’s een erg geslaagde middag gehad met After the Heist. We werden door de spelbegeleider goed meegenomen in het verhaal en konden helemaal los op het kraken van de code.

  Roos de Reuver

  Erg leuk om dit op locatie te kunnen doen (op ons kantoor). Mooi om te zien hoe iedereen in zijn rol als crimineel bendelid kruipt om de puzzel op te lossen.

  Jacob Boersma

  Consultant, Deloitte