06 80 07 36 07 info@intothemirror.nl

Escape Room Utrechtse Heuvelrug

AFTER THE HEIST

Een spannende nacht is achter de rug, maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator uit het Rijksmuseum staat nu hier op tafel, te midden van de dappere lieden die de klus hebben geklaard. Het wachten is op de eerste berichten op de social media en in de krant. Maar voordat het zover is, moet eerst de buit worden verdeeld.

Vier rivaliserende bendes uit Amsterdam, Almelo, Maastricht en Maaskantje hebben onder leiding van hun gezamenlijke advocaat Bobbie Magniski besloten tot een eenmalige samenwerking. Overleeft deze broze coöperatie de nacht? Bied het perspectief voor een langdurig verstandshuwelijk? Of eindigt het deze ochtend alsnog in een vechtscheiding?

Bijzondere Escape Game

‘After the Heist’ is geen gewone Escape Room. Tijdens deze anderhalf uur durende Real Life Escape Game kruipen jullie in de huid van criminelen. In deze spannende minithriller staan jullie voor een ogenschijnlijk makkelijke klus: het openen van de kluis.

Door samen te werken binnen en tussen de bendes zou die snel open moeten zijn. Daarna zou, in theorie, een snelle verdeling van de buit tot stand kunnen komen.

Maar lukt het jullie om er onderling uit te komen? Of zijn het wantrouwen en de eigen belangen te groot en vallen jullie uiteindelijk in de handen van de politie?

Over de locatie

Het verhaal speelt zich af in het ‘Safe House’ van de criminelen. Deze unieke ervaring, waar opgaan in de beleving en puzzelen centraal staan, vindt plaats in Cultuurcentrum De Binder te Leersum in de prachtige, groene gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het is mogelijk om voorafgaand of na afloop van deze game in de foyer een drankje te drinken. Ook kun je een bezoek aan Escape Room Utrechtse Heuvelrug combineren met een lunch of diner. Geef in de opmerkingen aan indien je een hapje wilt te eten. Dan nemen we contact op om je wensen te inventariseren. 

Op verzoek kan ‘After the Heist’ ook op andere locaties worden gespeeld, afhankelijk van je wensen en budget. Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdsduur

1,5 uur

Aantal spelers

8 – 24

Prijs

Doordeweeks
22,50 euro p.p. incl. BTW en koffie/thee

Weekend
17,50 euro p.p. incl. BTW en koffie/thee

Locatie

De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Openingstijden

10:00 – 22:00 uur

Geschikt voor

In principe voor 16 jaar en ouder

Contact

Telefoon/WhatsApp:
+31 (0)6 80 07 36 07

Stuur een e-mail bericht

Reserveren

Laden...

Een escape ervaring 3.0

Niet alleen puzzelen maar ook beleven

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Escape Room Utrechtse Heuvelrug
Average rating:  
 0 reviews