06 80 07 36 07 info@intothemirror.nl

Escape Room Utrechtse Heuvelrug

AGAATH’S ERFENIS

In deze Real Life Escape Room ervaar je een gebeurtenis, gecombineerd met een ‘break-in box’ puzzel. Na uitleg en het ontvangen van een rol wordt het je vrij snel duidelijk of jij de erfenis krijgt. Tenminste, als je het testament eerst te pakken weet te krijgen…

Agaath is onlangs overleden. Vandaag worden haar familieleden en goede vrienden bijeengeroepen op het notariskantoor voor de opening van het testament. Wie gaat er vandoor met haar erfenis?

Bijzondere Escape Room

‘Agaath’s Erfenis’ is geen gewone Escape Room. Tijdens deze 1 uur durende groepsescape game kruipen jullie in de huid van familieleden en kennissen van de overledene.

Tijdens de miniworkshop aan het begin van deze Real Life Game ga je je inleven in het spel en ontvang je een kleine rol. Vervolgens word je onderdeel van het verhaal en bepaal jij de uitkomst ervan. In de game zelf zijn er twee uitdagingen: puzzelen jullie gezamenlijk de kluis waarin het testament zich bevindt open? En als dat is gelukt, wie gaat er dan vandoor met de erfenis?

 

Over de locatie

Het verhaal speelt zich af in in het kantoor van notaris Schaeff. Deze unieke ervaring, waar opgaan in de beleving en puzzelen centraal staan, wordt gespeeld in Cultuurcentrum De Binder in Leersum. Het is mogelijk om voorafgaand of na afloop van deze game in de foyer een drankje te drinken. Ook kun je een bezoek aan Escape Room Utrechtse Heuvelrug combineren met een lunch of diner. Geef in de opmerkingen aan indien je een hapje wilt te eten. Dan nemen we contact op om je wensen te inventariseren.

Op verzoek kan ‘Agaath’s Erfenis’ ook op andere locaties worden gespeeld, afhankelijk van je wensen en budget. Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdsduur

1 uur

Aantal spelers

10 – 24

Prijs

Doordeweeks
18,50 euro p.p. incl. BTW en koffie/thee

Weekend
14,50 euro incl BTW p.p. en koffie/thee

Locatie

De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Openingstijden

10:00 – 22:00 uur

Geschikt voor

In principe voor 16 jaar en ouder

Contact

Telefoon/WhatsApp:
+31 (0)6 80 07 36 07

Stuur een e-mail bericht

Reserveren

Laden...

Een escape ervaring 3.0

Niet alleen puzzelen maar ook beleven

– Agaath’s Erfenis was de topper tijdens het spelfestival De Escapade 2018! In anderhalve dag maakten maar liefst 250 deelnemers kennis met deze vorm van Real Life Gaming. Ze verlieten allemaal enthousiast de ruimte – 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Agaath's Erfenis
Average rating:  
 0 reviews