06 80 07 36 07 info@intothemirror.nl

Escape Room Utrechtse Heuvelrug verhuisd naar Leersum

MAARN – Escape Room Utrechtse Heuvelrug is verhuisd naar Sport- en Cultuurcentrum De Binder in Leersum. Voor grotere groepen is het nu mogelijk om te komen spelen. Daarnaast kunnen die eerst genieten van een kopje koffie of thee. De ervaringen in de escape room zijn uniek in de zin dat niet alleen het puzzelen, maar ook opgaan in het verhaal centraal staat. 

Escape Room Utrechtse Heuvelrug biedt met de escape games ‘After the Heist’ en ‘Agaath’s erfenis’ een geheel nieuwe ervaring. Deelnemers kruipen letterlijk in de huid van criminelen of familieleden van Agaath. Het verhaal dat de deelnemers met elkaar maken, wordt ondersteund met diverse puzzels.

After the Heist

‘After the Heist’ is een zogenaamde ‘Break-In’ ervaring: deelnemers moeten er voor zorgen dat ze binnen drie kwartier ergens in zijn gekomen, in plaats van uit de kamer te zijn ontsnapt. Bij ‘After the Heist’ (= na de kraak) is dat een kluis. Vooral families, vrienden en bedrijven spelen deze spannende minithriller.

Agaath’s Erfenis

‘Agaath’s erfenis’ is niet alleen een mini break-in ervaring, maar vooral een social puzzle game. Nadat het testament is vrij gepuzzeld, bevat deze een uitdaging voor de erfgenamen en dus voor de deelnemers voordat een van hen de erfenis wint. ‘Agaath’s erfenis’ wordt gespeeld in een veelvoud van zes deelnemers: elke tafel met zes erfgenamen maakt kans op een erfenis. We spelen allemaal in dezelfde ruimte, waardoor het karakter van een groepsactiviteit blijft behouden.

Kids Escape

Met ‘Kids Escape: the double’ richt Escape Room Utrechtse Heuvelrug zich op kinderfeestjes van 8-14 jaar. Tijdens de 2×25 minuten lossen de kinderen onder begeleiding puzzels op in de twee ervaringen die zich afspelen de Minecraft en Harry Potterwereld. Ondertussen kunnen de ouders/begeleiders genieten van een kopje koffie of thee. Of er voor kiezen om mee te kijken hoe de kinderen zich vermaken. Tussen de twee ervaringen door krijgen de kids wat te drinken. Ook is er de mogelijkheid om aansluitende frietjes, snack en te drinken bij te boeken als afsluiting van een inspannende middag.

Voordelen van de nieuwe locatie

Door neer te strijken in de Binder kunnen de games nu ook doordeweeks worden gespeeld. Tevens kunnen de deelnemers voorafgaand aan de game genieten van een kop koffie of thee die inbegrepen is bij de prijs. Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.escaperoomutrechtseheuvelrug.nl.

Alle escape games zijn als pop-up ervaring ontworpen. Mocht je een eigen locatie hebben en graag daar een game willen spelen met je gezelschap, informeer dan naar de mogelijkheden.