Selecteer een pagina

Experience Rooms

Space Heroes

De realisatie van twee Experience Rooms met daarin de brug van een ruimteschip in Utrecht

In deze Experience Room beleef je samen en in het echt spannende avonturen in de ruimte. In de rol van kapitein, stuurman of communicatieofficier vervul je missies aan boord van een ruimteschip. Je ontvangt een uitgebreide introductie en trainingsmissie. Daarna ga je in deze computerondersteunde game ervaren hoe het is om onder druk samen te werken. Want bij falen rest enkel de koude en oneindige ruimte… Een schitterend voorbeeld van waarom goed samenwerken belangrijk is. Een bijzonder alternatief voor een Escape Room!

Om de totale beleving van Space Heroes verder te optimaliseren willen we in 2018 twee Experience Rooms ontwikkelen op een vaste locatie. In deze kamers zijn twee identieke bruggen beschikbaar. Op deze wijze kun je de unieke ruimtereis ervaring van ‘Space Heroes’ nog beter kunt ervaren. We zetten in op de aankleding en afwerking van de bruggen.

Om de Experience Rooms te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar enthousiaste spelers die ons hierbij helpen door nu al een of zelfs twee kamers te boeken. In het derde kwartaal willen we je dan aan boord welkom heten.

Hoe enthousiaster jullie zijn, hoe verder we gaan met het neerzetten van deze unieke ervaring. Zo staan rookeffecten, trilplaten, nog mooiere uniformen op ons verlanglijstje.

Binnenkort starten we een Crowdfunding campagne. Wil je op de hoogte blijven van dit initiatief? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief of kijk op onze Facebookpagina.

ITM

GRATIS
BEKIJK