06 80 07 36 07 info@intothemirror.nl

Escape Room Utrechtse Heuvelrug

KIDS ESCAPE: THE DOUBLE

Escape Room voor kinderen, dat is Kids Escape: The Double. Twee keer 25 minuten gaan ze druk puzzelen om de missies te halen. In twee teams van 4 tot 7 deelnemers ervaren ze beide Escape Games. Aan het einde tellen we de tijd die ze nodig hadden per escape ervaring bij elkaar op: het snelste team is de winnaar van deze uitdaging! Een perfect kinderfeest voor leeftijden van 8 tot en met 12 jaar. Of als onderdeel van een familieuitje.

De 8-bit uitdaging

Je bent opgesloten geraakt in de 8-bit wereld zoals je die kent van Minecraft. De enige manier om hier uit te komen, is door het openen van het enorme blok metaal. Zorg dat je de aanwijzingen goed leest en besteed aandacht aan alles dat je ziet. Alleen op deze wijze kun je de combinaties uitvogelen, de sloten te open en in het metaal komen.

De Toverschool

De leraar Toverdrankjes is een vervelend mannetje. Hij voert iets in zijn schild. Aan jullie om zijn duistere plannetje te stoppen. Jullie zijn nu in zijn kamer. Probeer het plan te stoppen voordat hij terugkomt. Wat houdt hij verborgen?

Bijzondere Escape Games

Kids Escape: The Double is een dubbele escape ervaring van Escape Room Utrechtse Heuvelrug. De twee korte puzzelavonturen van elk 25 minuten worden na een kleine pauze voor een drankje in de omgekeerde volgorde afgewerkt. Wij geloven dat een paar korte ervaringen beter passen bij kinderen dan één lange ervaring van een uur. 

Door samen te werken lossen de kinderen diverse puzzels op met als doel de sloten te open van de kist en de (zoete) inhoud buit te maken. We tellen de tijden van beide runs bij elkaar op en het snelste team gaat er vandoor met de eeuwige roem.

Over de locatie

Kids Escape: The Double vindt plaats in Cultuurcentrum De Binder te Leersum in de prachtige, groene gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het is mogelijk om voorafgaand of na afloop van deze game in de foyer een drankje te drinken. Ook kun je een bezoek aan Escape Room Utrechtse Heuvelrug combineren met frietjes, snackje en drinken. 

Op verzoek kan ‘Kids Escape’ ook op andere locaties worden gespeeld, afhankelijk van je wensen en budget. Zelfs bij je thuis! Informeer naar de mogelijkheden.

Over deze escape room in Utrechtse Heuvelrug

Tijdsduur

60 minuten (2x 25 min. + 10 min. pauze)

Aantal spelers

7 – 14 (minimaal 10 betalende deelnemers)

Prijs

14,50 euro p.p. incl. 1 drankje

19,50 euro p.p. incl. drankjes, frietjes en snack

Locatie

De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 – 22:00 uur

Geschikt voor

In principe voor 8 – 12 jaar

Familie-uitje

Contact

Telefoon/WhatsApp:
+31 (0)6 80 07 36 07

Stuur een e-mail bericht

Maar liefst 2x een ‘Break In’ ervaring. Cool!

Reserveren

Laden...

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kids Escape: The Double
Average rating:  
 1 reviews
byPeter onKids Escape: The Double

Wij hebben deze escape-room(s) begin 2020 gespeeld. We waren met 12 kinderen met een leeftijd tussen de 10-11 jaar oud (jongens en meisjes). De escape-room is leuk opgezet; de kinderen spelen tegelijk de twee kamers. Het doel is om een kist met een vijftal sloten open te krijgen. Dit is goed te doen; het spel/de opzet is goed doordacht. Het is niet de bedoeling om uit de kamer te ontsnappen. Na 25 minuten en even pauze wisselen de teams van escape-thema. De kinderen vonden het fantastisch.
Voor mij was het een verrassing dat beide escape-thema's in één kamer plaats vonden. Alhoewel de kamer volledig in de thema's waren aangekleed (inclusief muziek), voelde het niet erg spannend aan. Voor de kinderen was dit niet storend. Het is erg praktisch voor het overzicht; je loopt makkelijk van het ene naar het andere team.
De prijs i.c.m. de bovenstaande opzet vond ik wel een minpunt. Per persoon kost deze escape-room €14,50. Met twaalf spelers kom je aan een kleine €180,- voor een uur plezier. Dat vond ik, achteraf gezien, toch wel wat veel.