06 80 07 36 07 info@intothemirror.nl

Larpen voor kinderen: 'Little Fantasy Heroes'

Beleef nu je eerste échte Larp avontuur

Gezocht!

Dappere avonturiers

Dwergenkoning Oberon is zijn schat kwijt! Wat kan hij nu zijn zoon/dochter voor zijn/haar verjaardag geven? Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen Oberon om de schat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Larpen voor kinderen: Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga dan met je vriendjes en vriendinnetjes op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Daar vind je een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla in die wereld boze monsters via rollenspel en echte zwaardgevechten. Met Live action Role-Playing loop je in real life door je eigen verhaal.

Larpen voor kinderen: Hoe

We zorgen ervoor dat iedereen de spelregels van de game begrijpt en de game veilig kan spelen. Dat doen we in een workshop waar je naast het zwaardvechten ook het toveren oefent. Vervolgens wordt de groep opgesplitst in spelers en figuranten. Daarna trek je je kostuum aan. Nu kan het avontuur beginnen! Na ongeveer zes ontmoetingen in het bos verover je de schat terug (als het goed is). Ook incasseer je de lekkere beloning die in de schat verborgen zit.

Tijdens het avontuur krijg je een koekje (lembas voor de kenners) en na afloop een snoepje en wat Ridderlimonade te drinken.

Larpen voor kinderen: Wie

Larpen voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Een uniek kinderfeestje, verjaardagsfeestje of familieactiviteit die indruk achterlaat!

  Offerteaanvraag

  Duur

  1,5 uur

  Aantal deelnemers

  10-14 deelnemers

  Geschikt voor

  In principe voor 8 – 12 jaar
  Familieuitje

  Locatie

  Koeheuvels, Maarn
  Ludenbos of Mollebos, Doorn
  Eigen locatie

  Prijs

  225 euro per groep
  incl. kostuums, spelattributen, koekje, snoepje en drinken
  excl. reiskosten (bij eigen locatie)

  Verzoek om offerte voor Kids Larp: Little Fantasy Heroes

  15 + 4 =

  Programma

  Workshop (25 minuten)

  • Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
  • Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
  • Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
  • Spelers: uitreiken personage en omkleden
  • Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

  Op avontuur (1 uur )

  Omkleden (5 minuten)

  Praktisch

  Eén deel van de groep gaat tijdens het avontuur op pad als ‘avonturier’. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Er wordt verwacht dat een ouder/voogd van 18 jaar of ouder deze groep begeleidt. Deze begeleider ontvangt een eenvoudig kostuum om op deze wijze onderdeel te zijn van de ervaring.

  Een ander deel gaat mee met de spelbegeleider als ‘figurant’. Zij zullen onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers. De spelbegeleider staat gedurende het avontuur in contact met de ouder/voogd via een portofoon.

  Fantasy Heroes’ is een outdoor game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent. De kostuums worden dan over de regenkleding van de kinderen gedragen.

  Deze Kids Larp / Larp voor kinderen / kinderfeestje Larpen kan in overleg worden georganiseerd op een eigen locatie. Zo kun je Larpen met kinderen in Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg of Noord-Brabant.

  Reviews

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Kids Larp - Little Fantasy Heroes
  Average rating:  
   0 reviews