Selecteer een pagina

Ludensbos

Locatie en route

De ingang van het Ludenbos die wordt gebruikt voor de Larp, is bereikbaar vanuit de parkeerplaats die tegenover Ludenlaan 1, 3941 CN Doorn ligt.

Per auto

Per auto vanuit Arnhem (A12)

Rijdend op de A12 neem je de afslag Maarsbergen (afrit 22). Aan het einde van de afrit ga je bij het verkeerslicht rechtdoor waarna je rechts aanhoudt richting rotonde. Bij de rotonde rechtsaf spoorweg over en bij de verkeerslichten linksaf en doorrijden tot de verkeerslichten (ongeveer 5 km). Hier sla je linksaf. Je bevindt je nu op de Amersfoortseweg.

Per auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag

Bij knooppunt Oudenrijn kies je de A12 richting Arnhem. Je neemt de afslag Maarn-Doorn. Je gaat rechtsaf richting Doorn. Je bevindt je nu op de Amersfoortseweg.

Vervolg auto

Als je Doorn bent binnengereden, dan neem je na de voetgangersverkeerslichten de eerste straat rechts, de Willem de Zwijgerlaan. Deze rijdt je helemaal uit. Aan het einde van de weg sla je links af, de Drift op. Het bos aan je linkerhand is het Ludenbos. Neem na het bos de eerst straat rechts, de Ludenlaan. Parkeer de auto op de parkeerplaats aan je rechterhand.

Openbaar Vervoer

Vanaf Station Driebergen-Zeist

U heeft verschillende opties vanaf dit station, raadpleeg www.ov9292.nl voor de actuele informatie.

Een optie is de bus 50 richting Wageningen. Stop uit bij halte Berkenweg in Doorn. Loop de Berkenweg in. Na 600 meter ben je op de plaats van bestemming; de parkeerplaats aan de Ludenlaan ligt aan je linkerhand.