06 80 07 36 07 info@intothemirror.nl

Larp Introductieavontuur

‘Fantasy Heroes’

Beleef een écht Larp avontuur

Gezocht!

Dappere avonturiers, die als één team de klus klaren

Dwergenkoning Oberon is zijn schat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen bruidsschat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen Oberon zijn schat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla een blik boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten. Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld à la Lord of the Rings.

Hoe

We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen in deze Larp. In een uitgebreide workshop wordt naast zwaardvechten ook het improviseren in een rol geoefend. Tevens belooft het uitstekende gamedesign van deze Real Life Game dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt: fysiek inspanning, creativiteit en interessante puzzels.

Wie – Groepen

Het Larp Introductieavontuur is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar. Wil je de Larp exclusief voor jouw vrijgezellenfeest, familie of vriendengroep georganiseerd hebben? Vul dan het aanvraagformulier in. We nemen contact met je op om je wensen door te spreken om vervolgens een passend aanbod te kunnen doen.

Wie – Individuen en kleine groepjes

Het Larp Introductieavontuur is ook op basis van open inschrijving beschikbaar. Elke eerste zondag van de maand wordt hiervoor in het Mollebos in Doorn een avontuur georganiseerd. Het is bedoeld voor individuen en kleine groepjes (maximaal 7 groot). Ga verder naar Reserveren om je plekje te boeken.

[datetimepicker]

  Offerteaanvraag

  Leerdoelen

  Larpen inzetten als Serious Game: neem je collega’s mee op avontuur om zich over te geven aan het onbekende van een verandering. Leer ze om te gaan met een onbekende toekomst. Het is mogelijk de uitdagingen in de game aan te passen aan specifieke leer- of veranderdoelen.

  Duur

  3 uur

  Aantal deelnemers

  10 – 60 (in groepen van max. 20 deelnemers)

  Prijs

  37,50 euro p.p.
  incl. kostuums en spelattributen
  excl. locatie- of reiskosten

   Offerteaanvraag

   Programma

   Workshop (1 uur en 15 minuten)

   • Warming up
   • Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
   • Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
   • Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
   • Spelers: Uitreiken (eenvoudige) rollen, rolinleving en omkleden
   • Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

   Op avontuur (1 uur en 30 minuten)

   Omkleden en evaluatie (15 minuten)

   Praktisch

   Eén deel van de groep gaat tijdens het avontuur op pad als ‘avonturier’. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de spelbeleider als ‘figurant’. Zij zullen onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.

   Fantasy Heroes’ is een outdoor game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

   De Larp kan in overleg worden georganiseerd op een eigen locatie. Zo kun je Larpen in Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

   Reserveren voor open inschrijving

   De open inschrijving variant van de Larp is vooral gericht om deelnemers die kennis willen maken met Larp voordat ze zich aansluiten bij een Larp organisatie. Of voor hen die Larp van hun bucketlist willen afstrepen. We zullen je na afloop op basis van je speelstijl en interesses adviseren welke Larp organisaties bij je passen. Meer informatie over deze organisaties kun je terugvinden op het Larp Platform.

   Voorwaarden voor het deelnemen aan het Larpen - open inschrijving

   • Voor individuen en groepen tot maximaal 7 deelnemers;
   • Larpen - open inschrijving wordt gespeeld op een vast moment: de eerste zondag van de maand;
   • Larpen - open inschrijving wordt gespeeld in het Mollebos aan de Hydeparklaan in Doorn;
   • Het avontuur vindt doorgang bij tenminste 8 deelnemers. Indien het minimumaantal deelnemers niet wordt gehaald, dan wordt je inschrijving automatisch een maand doorgeschoven. Hierover ontvang je uiterlijk anderhalve week voor aanvang van het avontuur een bericht;
   • Je ontvangt 20% korting op de reguliere prijs voor het Larpen - open inschrijving vanwege deze beperkende voorwaarden.

   Reserveren

   Laden...

   Reviews

   Submit your review
   1
   2
   3
   4
   5
   Submit
        
   Cancel

   Create your own review

   Larp Introductieavontuur
   Average rating:  
    4 reviews
   byJente onLarp Introductieavontuur

   Echt geweldig !

   bySjaak onLarp Introductieavontuur

   Het LARP avontuur is zeer goed voor beginners (zoals ik). Carel is zeer enthousiast en dat is erg aanstekelijk. Hij legt goed uit wat LARP nu inhoud en ook een stukje geschiedenis plus anekdotes geven een zeer goed beeld van LARP. Ik heb zeer genoten van de dag en ben blij dat ik het op deze manier heb kunnen ervaren.

   byPeter onLarp Introductieavontuur

   Ondanks het feit dat ik geen geboren LARPer ben vond ik het een erg leuke ervaring!
   Ik heb dankzij Carel een mooi beeld van LARP gekregen en ik vond het vooral leuk om eens out-of-the-box te gaan!

   byLies en Daan onLarp Introductieavontuur

   Een goede en leuke LARP introductie met een ongedwongen en vrije sfeer. Carel weet veel van het spel en geeft goede begeleiding. Na een middag heb je wel een goed idee of LARP iets voor je is. En anders kan je het in ieder geval van je bucketlist afstrepen. Bedankt, Carel!