Home » Aanbod real life games

VIND JOUW REAL LIFE GAME

escape room op locatie

Met real life gaming beleeft je team een bijzondere ervaring. Deelnemers krijgen tijdens deze teambuildingsactiviteiten door onze ervaren facilitators de spiegel voorgehouden. Leuk en leerzaam gaan zo hand in hand.

Onze real life games zijn pop-up ervaringen die je bijna overal kunt spelen. Zo werken we samen met diverse locaties, maar ook jouw locatie is doorgaans geschikt.

Real life gaming & activiteiten voor teambuilding

AGAATH'S ERFENIS

  75 minuten         3-24

- samenwerken, probleemoplossend vermogen, beïnvloeden van anderen - 

Ervaar 'Agaath's Erfenis', een meeslepende escape room op locatie waar familieleden strijden om de erfenis van Agaath. Los sociale puzzels op en speel een rol in het verhaal om de uitkomst te bepalen. Een korte maar intense ervaring, perfect als teamdagactiviteit! Speel op kantoor, in een zaal of op een van onze locaties.

Meer info

AFTER THE HEIST

  2 uur        10-50

- teambuilding, probleemoplossend vermogen, omgaan met verschillende belangen - 

Ontdek 'After the Heist', een unieke escape room op locatie waar rivaliserende bendes samenwerken voor een gewaagde kraak. Beleef het verhaal, los puzzels op, en ontdek wie te vertrouwen is. Bepaal als groep de uitkomst en vertaal de ervaring naar praktisch gedrag. De schuilplaats van de bendes kan overal zijn, zelfs op kantoor. 

Meer info

TEAM ESCAPE

  1,5 uur         15-500

- teambuilding, samenwerken, probleemoplossend vermogen - 

Beleef 'Team Escape', een pop-up escape game waar samenwerking centraal staat. Los puzzels op, combineer kwaliteiten en ontcijfer de code om de laatste koffer te openen. 'Team Escape' laat groepen tegen elkaar strijden voor succes en teamgevoel. De nabespreking draagt bij aan een bijzondere en energieke teamervaring!

Meer info

SPACE HEROES

  2-3,5 uur         6-24

- samenwerken, effectieve communicatie, leiderschap - 

Ervaar nu 'Space Heroes'! Stap aan boord van ons ruimteschip en voer als team missies uit in Sector XIII. Werk samen, toon leiderschap en communiceer effectief om de veiligheid van de mensheid in de ruimte te garanderen. Ontvang directe feedback op jullie teamprestatie in deze hybride simulatie. Alleen met teamwork volbreng je missies succesvol, dus bundel je krachten en red de mensheid!

Meer info

HEEL ONS DORP BAKT

  2-3,5 uur        10-48

- creativiteit, omgaan met vooroordelen, organisatiecultuur - 

Welkom bij 'Heel Ons Dorp Bakt', een unieke real-life serious game waarin je samen met dorpsgenoten bakt en roddelt. Knutsel als als wethouder, kapper of badmeester met taarten en cupcakes. Maar onthoud: het draait om de lagen tussen de cake. Ontdek hoe teamwork, creativiteit en omgaan met (voor)oordelen samenkomen in dit kneuterige avontuur. Een heerlijke mix van fun en waardevolle leerervaringen!

Meer info

LARPEN: FANTASY HEROES

  3,5 uur        7-40

- teambuilding, creatief, samen op ontdekkingsreis, outdoor - 

Stap in de magische wereld van 'Fantasy Heroes' en beleef een uniek Larp-avontuur als één team in een betoverende fantasy werkelijkheid! Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je bijzondere situaties trotseert waar woorden, magie en fysieke gevechten de sleutel zijn tot een onvergetelijke ontdekkingsreis. Durf met elkaar het onbekende aan te gaan in dit epische Larp-avontuur!

Meer info

Competitief, outdoor & teambuilding

ARCHERY TAG

  75 minuten         6-30

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

Ontdek 'Archery Tag'! Betreed het legendarische Sherwood Forest, waar je sportief en competitief jaagt op je tegenstanders met pijl en boog. Vorm teams, werk samen en ga de uitdaging aan om Nottingham te beschermen. Bereid je voor op een outdoor avontuur vol spanning en teambuilding - de overwinning ligt binnen handbereik!

Meer info

SWORD TAG

  75 minuten         6-30

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

Maak je klaar voor een episch avontuur met 'Sword Tag', de ultieme mix van sportiviteit, competitie en teamwerk in een outdoor setting! Gewapend met zwaarden, bijlen en knotsen, ga je de strijd aan met andere teams in de opwindende 'Troll Ball' competitie. Werk samen, vecht als een team en verwerf eeuwige roem in deze legendarische uitdaging!

Meer info

BATTLE TAG

  2 uur         6-50

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

Strijd mee in de ultieme veldslagen van 'Battle Tag', waar 'Archery Tag' en 'Sword Tag' samenkomen in een episch gevecht tussen goed en kwaad. Leer boogschieten en zwaardvechten. Sta als vrijbuiters van Sherwood en soldaten van Nottingham op tegen het duistere leger van Mordred. Wie wint de ultieme veldslag? Beleef 'Battle Tag': een fenomenaal avontuur!

Meer info

Real life serious gaming: inhoudelijk thema & teambuilding

THEMEPARK | project management

  4-7 uur         8-20

- samenwerken in projecten, communiceren, projectmanagement - 

Welkom bij 'Themepark', de real-life serious game waarin jij en je team de toekomst van een attractiepark waarborgen! Werk als innovatieteam aan nieuwe attracties voor De FamilyFun Formula. Communiceer en leer omgaan met projectmanagement terwijl je het park naar een nieuw niveau tilt. Samenwerken en innoveren staan centraal in deze uitdagende ervaring. Bereid je voor op een onvergetelijke leerervaring vol actie en plezier!

Meer info

HAPPY TV | process management

  4-7 uur         8-15

- samenwerken in processen, resultaatgericht werken, procesmanagement, lean - 

Welkom bij 'HappyTV', de real-life serious game waarin je samenwerkt in een proces. Na een grote hack moet de streamingdienst tijdelijk op papier werken. Los van afdelingsdenken moeten medewerkers 20 jaar terug in de tijd. Beoordeel ontvangen scenario's en maak van de bijbehorende TV serie een financieel succes. Leer effectief samenwerken en over de kracht van goed procesmanagement voor een sprankelende toekomst bij HappyTV!

Meer info

BCM-GAME | business continuity management

  3,5 uur         6-15

- crisismanagement, communicatie, business continuity management

Zorg er samen met je team voor dat je de draad weer snel oppakt na een incident of crisis in je organisatie. In deze communicatie serious real life game zorg je er samen voor dat alle stakeholders van de Eigen Organisatie de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Of het nu om een brand of om ransomware gaat, met deze game oefen je en scherp je je draaiboeken aan. En op het einde geef je het signaal af: business-as-usual!

Meer info

Ideeën voor teambuilding

Op zoek naar team uitjes ideeën of leuke teamactiviteiten? IntoTheMirror biedt een verscheidenheid aan ideeën voor teambuilding die speciaal ontworpen zijn om samenwerking en groepsbinding te versterken. Onze korte teambuilding spellen zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar effectieve en plezierige team activiteiten.

Of je nu kiest voor de spanning van een escape room of de creatieve uitdagingen van 'Heel Ons Dorp Bakt', onze teambuilding spellen zijn ontworpen om collega's op een unieke manier met elkaar te verbinden. Een team uitje bij ons is meer dan alleen fun; het is een gelegenheid om door middel van een kennismakingsspel voor collega's de onderlinge banden te versterken.

Wij bieden ook gespecialiseerde programma's aan, zoals teambuilding in projectmanagement waar communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Onze activiteiten zijn niet alleen bedoeld om plezier te hebben, maar ook om te dienen als een groepsbinding activiteit die terugwerkt in de dagelijkse praktijk van het werk.

Verken samen met ons de mogelijkheden en zie hoe onze teambuilding spellen de collegialiteit en het teamgevoel binnen jouw groep kunnen vergroten. Laat ons je helpen om het perfecte team uitje te organiseren dat nog lang in het geheugen van je teamleden zal blijven hangen.

Wat is gamification?

Ontdek de kracht van gamification met IntoTheMirror, waar samenwerkingsspelen volwassenen unieke leerervaringen te bieden. Onze management games en serious gaming voorbeelden zijn meer dan gewoon een spel; ze zijn zorgvuldig ontworpen om leerprocessen te verrijken en echte resultaten te leveren, zowel in onderwijs als in het bedrijfsleven.

Bij IntoTheMirror vragen we ons af "Wat is gamification?" en beantwoorden we dat met programma's die fundamentele vaardigheden zoals leiderschap en communicatie bevorderen. Onze gamification voorbeelden tonen aan hoe spel-elementen kunnen worden toegepast in niet-spelcontexten om motivatie te verhogen en betrokkenheid te stimuleren.

Of het nu gaat om het versterken van teams met real life games of het stimuleren van strategisch denken met business games, wij bieden een breed scala aan ervaringen die deelnemers aanzetten tot actie en reflectie. Maak kennis met onze benadering van gamificatie en zie hoe deze innovatieve methode teams kan transformeren en educatieve inhoud kan verlevendigen.