Home » Aanbod workshops

VIND JOUW REAL LIFE GAME

escape room op locatie

Bij IntoTheMirror geloven we dat groei en verandering het beste plaatsvinden wanneer deelnemers zich bewust worden van hun eigen gedrag en overtuigingen.

Onze getalenteerde facilitators zijn experts in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin deelnemers de spiegel voorgehouden krijgen. Ze begeleiden hen bij het ontdekken van nieuwe perspectieven en helpen hen bij de transitie naar de eigen praktijk.

Real life gaming & activiteiten voor teambuilding

AGAATH'S ERFENIS

  75 minuten         3-24

- samenwerken, probleemoplossend vermogen, beïnvloeden van anderen - 

Ervaar 'Agaath's Erfenis', een meeslepende escape room op locatie waar familieleden strijden om de erfenis van Agaath. Los sociale puzzels op en speel een rol in het verhaal om de uitkomst te bepalen. Een korte maar intense ervaring, perfect als teamdagactiviteit! Speel op kantoor, in een zaal of op een van onze locaties.

Meer info

AFTER THE HEIST

  2 uur        10-50

- teambuilding, probleemoplossend vermogen, omgaan met verschillende belangen - 

Ontdek 'After the Heist', een unieke escape room op locatie waar rivaliserende bendes samenwerken voor een gewaagde kraak. Beleef het verhaal, los puzzels op, en ontdek wie te vertrouwen is. Bepaal als groep de uitkomst en vertaal de ervaring naar praktisch gedrag. De schuilplaats van de bendes kan overal zijn, zelfs op kantoor. 

Meer info

TEAM ESCAPE

  1,5 uur         15-500

- teambuilding, samenwerken, probleemoplossend vermogen - 

Beleef 'Team Escape', een pop-up escape game waar samenwerking centraal staat. Los puzzels op, combineer kwaliteiten en ontcijfer de code om de laatste koffer te openen. 'Team Escape' laat groepen tegen elkaar strijden voor succes en teamgevoel. De nabespreking draagt bij aan een bijzondere en energieke teamervaring!

Meer info

SPACE HEROES

  2-3,5 uur         6-24

- samenwerken, effectieve communicatie, leiderschap - 

Ervaar nu 'Space Heroes'! Stap aan boord van ons ruimteschip en voer als team missies uit in Sector XIII. Werk samen, toon leiderschap en communiceer effectief om de veiligheid van de mensheid in de ruimte te garanderen. Ontvang directe feedback op jullie teamprestatie in deze hybride simulatie. Alleen met teamwork volbreng je missies succesvol, dus bundel je krachten en red de mensheid!

Meer info

HEEL ONS DORP BAKT

  2-3,5 uur        10-48

- creativiteit, omgaan met vooroordelen, organisatiecultuur - 

Welkom bij 'Heel Ons Dorp Bakt', een unieke real-life serious game waarin je samen met dorpsgenoten bakt en roddelt. Knutsel als als wethouder, kapper of badmeester met taarten en cupcakes. Maar onthoud: het draait om de lagen tussen de cake. Ontdek hoe teamwork, creativiteit en omgaan met (voor)oordelen samenkomen in dit kneuterige avontuur. Een heerlijke mix van fun en waardevolle leerervaringen!

Meer info

LARPEN: FANTASY HEROES

  3,5 uur        7-40

- teambuilding, creatief, samen op ontdekkingsreis, outdoor - 

Stap in de magische wereld van 'Fantasy Heroes' en beleef een uniek Larp-avontuur als één team in een betoverende fantasy werkelijkheid! Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je bijzondere situaties trotseert waar woorden, magie en fysieke gevechten de sleutel zijn tot een onvergetelijke ontdekkingsreis. Durf met elkaar het onbekende aan te gaan in dit epische Larp-avontuur!

Meer info

Competitief, outdoor & teambuilding

ARCHERY TAG

  75 minuten         6-30

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

Ontdek 'Archery Tag'! Betreed het legendarische Sherwood Forest, waar je sportief en competitief jaagt op je tegenstanders met pijl en boog. Vorm teams, werk samen en ga de uitdaging aan om Nottingham te beschermen. Bereid je voor op een outdoor avontuur vol spanning en teambuilding - de overwinning ligt binnen handbereik!

Meer info

SWORD TAG

  75 minuten         6-30

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

Maak je klaar voor een episch avontuur met 'Sword Tag', de ultieme mix van sportiviteit, competitie en teamwerk in een outdoor setting! Gewapend met zwaarden, bijlen en knotsen, ga je de strijd aan met andere teams in de opwindende 'Troll Ball' competitie. Werk samen, vecht als een team en verwerf eeuwige roem in deze legendarische uitdaging!

Meer info

BATTLE TAG

  2 uur         6-50

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

Strijd mee in de ultieme veldslagen van 'Battle Tag', waar 'Archery Tag' en 'Sword Tag' samenkomen in een episch gevecht tussen goed en kwaad. Leer boogschieten en zwaardvechten. Sta als vrijbuiters van Sherwood en soldaten van Nottingham op tegen het duistere leger van Mordred. Wie wint de ultieme veldslag? Beleef 'Battle Tag': een fenomenaal avontuur!

Meer info

Real life serious gaming: inhoudelijk thema & teambuilding

THEMEPARK | project management

  4-7 uur         8-20

- samenwerken in projecten, communiceren, projectmanagement - 

Welkom bij 'Themepark', de real-life serious game waarin jij en je team de toekomst van een attractiepark waarborgen! Werk als innovatieteam aan nieuwe attracties voor De FamilyFun Formula. Communiceer en leer omgaan met projectmanagement terwijl je het park naar een nieuw niveau tilt. Samenwerken en innoveren staan centraal in deze uitdagende ervaring. Bereid je voor op een onvergetelijke leerervaring vol actie en plezier!

Meer info

HAPPY TV | process management

  4-7 uur         8-15

- samenwerken in processen, resultaatgericht werken, procesmanagement, lean - 

Welkom bij 'HappyTV', de real-life serious game waarin je samenwerkt in een proces. Na een grote hack moet de streamingdienst tijdelijk op papier werken. Los van afdelingsdenken moeten medewerkers 20 jaar terug in de tijd. Beoordeel ontvangen scenario's en maak van de bijbehorende TV serie een financieel succes. Leer effectief samenwerken en over de kracht van goed procesmanagement voor een sprankelende toekomst bij HappyTV!

Meer info

BCM-GAME | business continuity management

  3,5 uur         6-15

- crisismanagement, communicatie, business continuity management

Zorg er samen met je team voor dat je de draad weer snel oppakt na een incident of crisis in je organisatie. In deze communicatie serious real life game zorg je er samen voor dat alle stakeholders van de Eigen Organisatie de aandacht krijgen die ze nodig hebben. Of het nu om een brand of om ransomware gaat, met deze game oefen je en scherp je je draaiboeken aan. En op het einde geef je het signaal af: business-as-usual!

Meer info