Home » Over IntoTheMirror

Over IntoTheMirror

Prison

Welkom bij IntoTheMirror, waar we individuen en teams begeleiden in hun leer- en veranderreis door inzicht te bieden in zichzelf - een spiegel naar groei. Met verbeeldingskracht leren ze nieuw gedrag en omgaan met nieuwe situaties, in de wereld achter de spiegel. Dit bereiken we via Real Life Games & Serious Play activiteiten, ook bekend als Serious Games of Interactive Learning & Change Experiences.

REAL LIFE GAME

Onze Real Life Games brengen fictieve werelden tot leven, waar deelnemers als helden uitdagingen aangaan en interactieve verhalen creëren. Deze immersieve ervaringen raken hen emotioneel en versterken hun inzichten.

heel holland bakt
OverITM2

SERIOUS PLAY

Serious Play versterkt samenwerking en leiderschap in teams. Met focus op leren en veranderen, oefenen we gewenst gedrag en creëren we motiverende toekomstige herinneringen. We kiezen bewust voor een model van de werkelijkheid met een thema dat op afstand staat van de deelnemers. Transfer naar de praktijk gebeurt tijdens debriefings.

OverITM2

CAREL KETELAARS, EIGENAAR

Mijn passie voor Real Life Games begon in 1995. Opgaan in verbeelde werelden en experimenteren met gedrag en samenwerking drijft me. Jarenlange ervaring in ontwerp, productie en facilitering van diverse activiteiten, zowel fysiek als digitaal, maakt me een expert in leren en experience design. Ik kon het niet laten om een deel van deze kennis te delen in mijn boek Larp, het spel, het drama en de beleving.

IntoTheMirror verenigt mijn passies en wil anderen helpen bij hun uitdagingen. Samenwerking met ervaren partners en betrokkenheid bij SAGANET onderstrepen ons streven naar excellente leerervaringen.

Ga naar mijn LinkedIn profiel

Carel Ketelaars
Carel Ketelaars

SAMENWERKEN

Voor de ontwikkeling, realisatie en het faciliteren van de Real Life Games werkt IntoTheMirror samen met ervaren partijen, zoals:

SAGANET

IntoTheMirror is actief betrokken bij het vergroten van de kennis en kunde op het gebied van serious gaming en simulaties via SAGANET, de Nederlandse vereniging van spelsimulaties, serious games, gamification en game based learning. Is een andere oplossing dan een Real Life Serious Game nodig voor jouw verzoek, dan maken we gebruik van dit netwerk van serious game designers, onderzoekers en facilitators.

saganet_logo_text_clean_2x