Selecteer een pagina

Larpen: 'Fantasy Heroes'

Beleef een écht Larp avontuur

Gezocht!

Dappere avonturiers, die als één team de klus klaren

Dwergenkoning Oberon is zijn schat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen bruidsschat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen Oberon zijn schat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Larpen: Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla een blik boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten.

Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld van Lord of the Rings en Game of Thrones.

Larpen: Hoe

We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen in deze Larp. In een uitgebreide workshop wordt naast zwaardvechten ook het improviseren in een rol geoefend.

Tevens belooft het uitstekende gamedesign van deze Real Life Game dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt: fysiek inspanning, creativiteit en interessante puzzels. Tot slot staan samenwerken en elkaar op een andere manier leren kennen centraal.

Larpen: Wie

Wil je de Larp exclusief voor jouw teambuilding activiteit, vrijgezellenfeest, verjaardagsactiviteit of vriendenuitje georganiseerd hebben? Vul dan het aanvraagformulier in. We nemen contact met je op om je wensen door te spreken om vervolgens een passend aanbod te kunnen doen. De Larp is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar. 

 

  Offerteaanvraag

  Duur

  3,5 uur

  Aantal deelnemers

  10 – 45 (in subgroepen van 20)

  Locatie

  Prijs

  Standaard: 49,50 euro p.p.
  Luxe: 57 euro p.p.
  incl. binnenlocatie & onbeperkt koffie/thee

  Language

  Also available in English

  Arrangement

  Standaard: 89,50 euro p.p.
  Luxe: 97 euro p.p.
  + BBQ/3-gangendiner

  Programma

  Workshop (1 uur en 15 minuten)

  • Warming up
  • Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
  • Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
  • Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
  • Spelers: Uitreiken (eenvoudige) rollen, rolinleving en omkleden
  • Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

  Op avontuur (2 uur)

  Omkleden en evaluatie (15 minuten)

  Praktisch

  Eén deel van de groep gaat tijdens het avontuur op pad als ‘avonturier’. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de spelbegeleider als ‘figurant’. Zij zullen onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.

  Fantasy Heroes’ is een outdoor teambuilding game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

  De Larp kan in overleg worden georganiseerd op een eigen locatie. Zo kun je Larpen in Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

  Reviews

  Plaats je eigen beoordeling
  1
  2
  3
  4
  5
  Indienen
       
  Cancel

  Plaats je eigen review

  Larpen Fantasy Heroes
  Average rating:  
   18 reviews
   by Menno

  We hebben onder leiding van Carel een fantastische middag gehad. De opbouw was perfect met het zwaardvechten en een rollenspel. De uiteindelijke real-life game zorgden bij iedereen voor veel plezier en was tof voor alle niveau’s. Van iemand met down in de groep tot de vrijgezel die al enige ervaring had. Zeker een aanrader!

   by Kiki

  Met zijn 22en voor een vrijgezellenfeest deze workshop gedaan. Naast dat het leerzaam is, hebben we ook zo verschrikkelijk veel moeten lachen. Aanrader! Top kostuums, Carel doet het super en past zich goed aan het niveau van de groep aan 🙂

   by Teresa

  We hebben gelarpt in Doorn met z’n 22e voor een vrijgezellenfeest. Nogmaals bedankt voor de fantastische middag!

  Page 1 of 6:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »