Larpen: 'Fantasy Heroes'

Beleef een écht Larp avontuur

Gezocht!

Dappere avonturiers, die als één team de klus klaren

Dwergenkoning Oberon is zijn schat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen bruidsschat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen Oberon zijn schat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Larpen: Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla een blik boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten.

Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld van Lord of the Rings en Game of Thrones.

Larpen: Hoe

We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen in deze Larp. In een uitgebreide workshop wordt naast zwaardvechten ook het improviseren in een rol geoefend.

Tevens belooft het uitstekende gamedesign van deze Real Life Game dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt: fysiek inspanning, creativiteit en interessante puzzels. Tot slot staan samenwerken en elkaar op een andere manier leren kennen centraal.

Larpen: Wie

Wil je de Larp exclusief voor jouw teambuilding activiteit, vrijgezellenfeest, verjaardagsactiviteit of vriendenuitje georganiseerd hebben? Vul dan het aanvraagformulier in. We nemen contact met je op om je wensen door te spreken om vervolgens een passend aanbod te kunnen doen. De Larp is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar. 

 

  Offerteaanvraag

  Duur

  3,5 uur

  Aantal deelnemers

  10 – 45 (in subgroepen van 20)

  Locatie

  Prijs

  Standaard: 47,50 euro p.p.
  Luxe: 55 euro p.p.
  incl. binnenlocatie & onbeperkt koffie/thee

  Language

  Also available in English

  Arrangement

  Standaard: 82,50 euro p.p.
  Luxe: 90 euro p.p.
  + BBQ/3-gangendiner

  Programma

  Workshop (1 uur en 15 minuten)

  • Warming up
  • Oefenen in veilig vechten met schuimrubberen wapens
  • Oefenen van spelregels en het gebruik van toverspreuken
  • Splitsen groep in ‘spelers’ (2/3 deel groep) en ‘figuranten’ (1/3 deel groep)
  • Spelers: Uitreiken (eenvoudige) rollen, rolinleving en omkleden
  • Figuranten: voorbereiden uitspelen figurantenrollen

  Op avontuur (2 uur)

  Omkleden en evaluatie (15 minuten)

  Praktisch

  Eén deel van de groep gaat tijdens het avontuur op pad als ‘avonturier’. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de spelbegeleider als ‘figurant’. Zij zullen onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.

  Fantasy Heroes’ is een outdoor teambuilding game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

  De Larp kan in overleg worden georganiseerd op een eigen locatie. Zo kun je Larpen in Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

  Reviews

  Plaats je eigen beoordeling
  1
  2
  3
  4
  5
  Indienen
       
  Cancel

  Plaats je eigen review

  Larpen Fantasy Heroes
  Average rating:  
   15 reviews
   by Jacob

  Heel erg leuk, voor zowel mensen die geheel nieuw zijn in fantasy roleplaying als voor ervaren rotten. De workshops van tevoren zitten heel goed in elkaar en zorgen er echt voor dat iedereen goed in het spel komt. Aanrader!

   by Lisanne

  Met een groep van 14 geLARPt bij Landgoed Zonheuvel in Doorn, geen van allen LARPervaring. Hilarische ervaring, perfect begeleid door Carel. Zowel de spelers met een vaste rol als de figuranten hebben het naar hun zin gehad. Heel tevreden!

   by Waldo

  We hebben afgelopen weekend met een groot gezelschap mogen LARPen in Limburg. Het was een leuke activiteit waarbij iedereen door de context in het verhaal werd gezogen. Lekker buiten in het bos, actief en speels. De attributen maakten het ook helemaal af! Aan te raden voor iedereen die op zoek is naar een originele groepsactiviteit.

   by Harm-Jan

  Met z'n 13en gelarpt voor een vrijgezellenfeest. Niemand had het eerder gedaan, maar iedereen heeft er ontzettend van genoten. Zelfs het kwartiertje regen kon de pret niet drukken. Zit goed in elkaar, leuk voor iedereen en heel goede begeleiding. Dit was top!

   by Jasmijn

  Afgelopen weekend hebben wij voor een vrijgezellenfeest met 10 meiden gelarpt. Het was een topmiddag. De begeleiding was professioneel, goed verzorgd en op een hele mooie locatie. We hebben zoveel gelachen, een onvergetelijke dag! Bedankt!

  Page 1 of 3:
  «
   
   
  1
  2
  3
   
  »