Selecteer een pagina

Aanbod Open Inschrijving

Heb je je wel eens voorgesteld hoe je je zou voelen als astronauten aan boord van het Internationale Ruimtestation ISS? Of als middeleeuwer die beschuldigd wordt van hekserijen? Welke spanning, sensatie of angsten zou je dan kennen? Wel eens voorgesteld hoe het zou zijn om werkelijk in de fantasy wereld van een RPG te zoeken naar de schat ? In Real Life Games kun je dit allemaal zelf en in het echt beleven.

Open inschrijving

IntoTheMirror biedt enkele Real Life Games aan op basis van open inschrijving. Deze games worden door ons ingepland. Of we plannen een datum in als er voldoende animo voor is op basis van voorinschrijvingen. De meeste Real Life Games zijn voor deelnemers van 16 jaar en ouder (tenzij anders vermeld).

Exclusief voor je groep

Een Real Life Game exclusief voor jouw groep?

Ook iets voor mij?

Je bent altijd welkom om je samen met je partner of vrienden in te schrijven. Elk spel wordt voorafgegaan door een instructie en inleidende workshop. Hierdoor zijn Real Life Games geschikt voor zowel ervaren als onervaren deelnemers. Tijdens de Real Life Games is er altijd een spel(bege)leider beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en geven van speeltips. Na de Real Life Game vindt een korte evaluatie plaats waarin je je ervaringen en mening over het spel kunt delen.

Aangeboden Real Life Games voor Open Inschrijving

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

ITM

GRATIS
BEKIJK