Home » Aanbod real life games » Agaaths Erfenis

- samenwerken, probleemoplossend vermogen, beïnvloeden van anderen - 

AGAATH'S ERFENIS

60, 75 of 90 minuten

5-35

T/m 10: 350 euro, > 10: + 24,50 p.p.

Landgoed Zonheuvel of Jachthuis Beukenrode te Doorn of op locatie

Also available in English

Wat

'Agaath's Erfenis', een unieke escape room op locatie die je meeneemt in een meeslepend verhaal. Hier draait het om het ervaren van familierelaties en de opwinding van het verkrijgen van een aanzienlijke erfenis. Via een korte workshop vorm je samen met je medespelers verschillende familieleden of kennissen van Agaath en krijg je een eenvoudige rol en bijpassende kostuumattributen om jouw karakter tot leven te brengen.

Hoe

De uitdaging begint met het gezamenlijk ontrafelen van de aanwijzingen om toegang te krijgen tot het testament. Daarna is het aan jou om je beïnvloedingsvaardigheden in te zetten om de felbegeerde erfenis te verwerven. Sociale puzzels en het spelenderwijs aannemen van een rol in het verhaal vormen de kern van deze ervaring. De uitkomst van 'Agaath’s Erfenis' ligt volledig in jullie handen.

In tegenstelling tot traditionele escape rooms is 'Agaath’s Erfenis' een 'break-in box' waarbij je je een weg naar binnen puzzelt in plaats van te ontsnappen. Dit creëert een intense, kortdurende ervaring die perfect past als verfrissende onderbreking tijdens een teamdag.

Epiloog

Na het spel volgt een nabespreking waarin je de opgedane inzichten deelt en deze vertaalt naar praktisch toepasbaar gedrag. Als gewenst, kan het testament nogmaals voorgelezen worden voor een tweede oefening in het beïnvloeden van anderen. Ervaar 'Agaath’s Erfenis' en ontdek hoe deze unieke serious escape game het beste in jou en je team naar boven haalt.

Management game Agaath's Erfenis: werk samen in je team. Maar ga jij er vandoor met de erfenis?

Escape Game op locatie ‘Agaath's Erfenis’

Stap binnen in de wereld van 'Agaath's Erfenis'. Na het overlijden van Agaath komen haar familieleden en beste vrienden samen op het notariskantoor voor de onthulling van haar testament. Een uitdaging wacht: kunnen zij de kluis met het testament openen en aanspraak maken op Agaath's erfenis? Ontdek de geheimen en mysteries van 'Agaath's Erfenis' en ervaar een escape game zoals nooit tevoren.

Agaath's Erfenis als teambuilding

Organisaties die kiezen voor deze workshop, willen de samenwerking tussen de collega's versterken. Om als team de uitdagingen in deze game succesvol op te lossen, is onderlingen afstemming nodig. De hulpvraag durven stellen, probleemoplossend vermogen en aandacht voor elkaar hebben zijn eveneens essentieel.

Een andere leerervaringen, gericht op persoonlijke ontwikkeling, is het beïnvloeden van anderen, bijvoorbeeld op basis van de Roos van Leary.

Escape Room Op Locatie

Je kunt de pop-up ervaring ‘Agaath’s Erfenis’ overal spelen: op kantoor, of in een zaal bij jou in de buurt. Of gewoon op een van onze locaties. ‘Agaath’s Erfenis’ wordt volgens het verhaal gespeeld in een notariskantoor of op een speciale locatie, speciaal door de notaris afgehuurd voor de lezing van het testament.