Home » Aanbod real life games » Larp Introductieavontuur

- teambuilding, creatief, samen op ontdekkingsreis, outdoor - 

LARP INTRODUCTIE AVONTUUR

3,5 uur

7-40

Landgoed Zonheuvel te Doorn of op locatie

Standaard: 49,50 p.p.

Arrangement :+ BBQ of 3-gangendiner v.a. 84,50 p.p.

Luxe: + 10 p.p. incl. binnenlocatie & onbeperkt koffie/thee

Also available in English

Larp Introductieavontuur: Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla een blik boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten.

Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld van Lord of the Rings en Game of Thrones.

Larp Introductieavontuur: Hoe

We zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen in deze Larp. In een uitgebreide workshop wordt naast zwaardvechten ook het improviseren in een rol geoefend.

Tevens belooft het uitstekende gamedesign van deze Real Life Game dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt: fysiek inspanning, creativiteit en interessante puzzels. Tot slot staan samenwerken en elkaar op een andere manier leren kennen centraal.

Larp Introductieavontuur: Wie

Wil je het Larp Introductieavontuur exclusief voor jouw teambuilding activiteit, vrijgezellenfeest, verjaardagsactiviteit of vriendenuitje georganiseerd hebben? Vraag dan een offerte aan. We nemen contact met je op om je wensen door te spreken om je vervolgens een passend aanbod te kunnen doen. Het Larp Introductieavontuur is geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.

Ondoden bevechten in Fantasy Heroes, dé live action role playing ervaring van Nederland

Gezocht! Dappere avonturiers, die als één team de klus klaren

Dwergenkoning Oberon is zijn schat kwijt! Binnenkort gaat zijn zoon prins Valiant trouwen met de beeldschone prinses Fiona. Maar als er geen bruidsschat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen Oberon zijn schat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Het Larp Introductieavontuur 'Fantasy Heroes' als teambuilding

Organisaties die kiezen om te Larpen zijn in veel gevallen op zoek naar een ludieke outdoor teambuildingsactiviteit waarin samenwerking en omgaan met het onbekende centraal staan.

Andere leerervaringen zijn onderhandelen en creativiteit. Ook wordt het probleemoplossend vermogen aangesproken om de uitdagingen die in de missie aanwezig zijn succesvol aan te gaan.

Play Video

Praktisch

Eén deel van de groep gaat tijdens het avontuur op pad als ‘avonturier’. Deze deelnemers spelen gedurende het hele avontuur één rol. Een ander deel gaat mee met de spelbegeleider als ‘figurant’. Zij zullen onder begeleiding van deze spelbegeleider, diverse kleine rollen spelen, o.a. met maskers.

Het Larp Introductieavontuur ‘Fantasy Heroes’ is een outdoor teambuilding game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

De Larp kan in overleg worden georganiseerd op een eigen locatie. Zo kun je Larpen in Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

Zij zijn voor jou door de spiegel gegaan