Home » Aanbod real life games » Space Heroes

- samenwerken, effectieve communicatie, leiderschap -

SPACE HEROES

[Real life game: fun, teambuilding & communicatie]

3 uur

6-24

T/m 10: 850 euro, > 10: + 49,50 p.p.

Landgoed Zonheuvel te Doorn of op locatie

Also available in English

Wat

'Space Heroes', een baanbrekende computerondersteunde real life gamingervaring die je meeneemt naar de diepten van de ruimte. Dit spel draait om meer dan alleen entertainment; het legt de nadruk op effectief teamwork, leiderschap en het bereiken van eenheid.

Hoe

Met de besturing van het ruimteschip verdeeld over zes essentiële rollen, van stuurman tot kapitein, word je ondergedompeld in een simulatie die je als team directe feedback geeft over jullie prestaties.

In 'Space Heroes' realiseer je je al snel dat een individueel bemanningslid weinig kan bereiken. Maar wanneer je nauw samenwerkt en perfect coördineert, kunnen jullie gezamenlijk missies tot een succesvol einde brengen. Het fantastische gamedesign van deze simulatie zorgt voor een meeslepende ervaring waarin elke actie telt en elk besluit het verschil kan maken tussen triomf en een bittere nederlaag.

Bereid je voor om samen te werken, je leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en bovenal plezier te beleven terwijl je de uitdagingen van het heelal trotseert. Ben jij en je team klaar voor de ultieme ruimte-ervaring?

Debrief

In de nabespreking van deze real life serious game deel je de opgedane ervaringen. Tot slot maak je een vertaling naar toe te passen gedrag in de praktijk.

Samenwerken aan boord van ruimteschip Artemis als teamactiviteit voor verbeteren van communicatie

Real life serious game 'Space Heroes'

Betreed de spannende wereld van 'Space Heroes', waar jij als pas afgestudeerde rekruut je bij de bemanningsleden voegt om uitdagende missies uit te voeren. Jouw missie is cruciaal: bescherm de veiligheid van de mensheid in de verre ruimte van Sector XIII. Het universum herbergt vele rassen, en niet allemaal zijn ze vreedzaam verbonden met de aarde. Stel je teamvaardigheden op de proef en werk samen om een harmonieuze toekomst te verzekeren, terwijl je de uitdagingen van het onbekende heelal trotseert. Ben jij klaar om een echte 'Space Hero' te worden?

Space Heroes als teambuilding

Organisaties die kiezen voor deze workshop, willen de samenwerking tussen de collega's versterken. De snelheid van Space Heroes vraagt om gestructureerde, duidelijke onderlinge communicatie. Hiervoor is er vertrouwen nodig in het team, de bereidheid om het conflict aan te gaan, toewijding, rekenschap durven geven en gericht zijn op het te bereiken doel (Piramide van Lencioni).

Space Heroes leent zich er ook voor om de eerste ervaring op te doen met zelfsturende teams.

Play Video

Diverse soorten gameplay

Deze Real Life Serious Game wordt aangeboden als een gelijktijdige teamervaring voor 3-3,5 uur voor groepen tot en met 24 personen. Ook is het mogelijk om in competitieverband korte missies te vliegen. Daarnaast is ‘Space Heroes’ geschikt om als festival workshop/convention game je symposium of evenement te ondersteunen, door elk half uur nieuwe missies in te starten voor 12 deelnemers tegelijkertijd.