Selecteer een pagina

Battle Tag

Larpen 'Light'

Battle Tag combineert Archery Tag en Sword Tag tot een nieuw fenomeen. Beleef ouderwetse veldslagen met elkaar, strijdend met pijl en boog, zwaard, bijl of knots. Een strijd tussen goed en kwaad, waarbij het niet vanzelfsprekend is dat het goede wint.

Ter voorbereiding hierop krijg je eerst een workshop boogschieten en of zwaardvechten. Met veilige (latex schuimrubberen Larp) pijlen en boog, zwaarden en andere handwapens leer je de beginselen van deze oude vechtkunsten.

Tijdens de campagne nemen de vrijbuiters van Sherwood en de soldaten van Nottingham het in diverse exercities tegen elkaar op om te oefenen voor de grote eindveldslag. In die veldslag nemen ze het samen op tegen de ondoden en ander gespuis van de kwade Mordred. Winnen de goeden het van de slechten? 

Sherwood en Nottingham vs het Duistere Leger

De vrijbuiters uit Sherwood Forest en de soldaten van Nottingham helpen koning Oberon: zijn schat is gestolen door zijn aartsvijand Mordred! Aan hen de taak de schat terug te veroveren en de ondoden, orken en andere creaturen van Mordred te verslaan. Maar ja, het is niet vanzelfsprekend dat Mordred en zijn leger wordt verslagen door de ‘goeien’. Onder de vijand bevinden zich eveneens uitstekende boogschutters en krijgers…

Battle Tag is een soort Larpen ‘Light‘: beleef de gevechten, zonder het rollenspel of uitgebreide storytelling.

Battle Tag: een bijzonder bedrijfsuitje of een unieke activiteit met je vriendengroep. Ook geschikt voor niet-strijders: er zijn tijdens de campaign altijd chirurgijns nodig om ‘gewonden’ te verzorgen, zodat ze terug het gevecht in kunnen.

  Offerteaanvraag

  Duur

  2 uur

  Aantal deelnemers

  10+

  Locatie

  Indoor: De Binder, Leersum
  Outdoor: Landgoed Zonheuvel, Doorn of De Middengaarde, Utrecht-Zuid.
  Eigen locatie in overleg

  Language

  Also available in English

  Geschikt voor

  In principe voor 16 jaar en ouder

  Prijs

  31,50 euro p.p.
  incl. kostuums en attributen
  excl. locatiekosten

  Programma

  Workshop zwaardvechten

  • Kostuum aantrekken
  • Uitreiken veilige zwaarden en knotsen
  • Basisslagen en voetenwerk
  • Vrij sparren
  • Het troll ball toernooi
   • Diverse rondes van 5-7 minuten

  Workshop boogschieten

  • Basishouding
  • Schieten op doel
  • Schieten op elkaar
  • Het challengers toernooi
   • Diverse rondes van 5-7 minuten

  Eindveldslag met monsters, een schat, met zwaarden en bogen

    Praktisch

    Battle Tag kan als indoor game worden gespeeld. Maar als een outdoor game, die plaatsvindt in een bosrijke omgeving, komt Battle Tag nog meer tot zijn recht. Het spel vindt in dat geval in principe altijd doorgang, ook als het regent. In dat geval wordt er voor transparante poncho’s gezorgd, die over de kostuums kunnen worden aangetrokken.
     
    De terreinen en sporthal voor het spelen van Archery Tag zijn makkelijk bereikbaar vanuit Maarn, Doorn, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Utrecht, Amersfoort en Zeist.

    Reviews

    Plaats je eigen beoordeling
    1
    2
    3
    4
    5
    Indienen
         
    Cancel

    Plaats je eigen review

    Battle Tag
    Average rating:  
     2 reviews
     by Bart

    IntoTheMirror heeft voor ons tijdens een vrijgezellen feest 2 uur programma battle tag, georganiseerd. Een combinatie van zwaardvechten en boogschieten, binnen een kleine verhaallijn. De organisator denkt goed mee, past het programma aan op de groep, weet goed te improviseren en zet een stapje extra. Heeft in samenwerking nog geholpen voor een mooie ceremonie om de vrijgezel tot ridder te slaan. Dit sloeg de spijker op zij kop. Absoluut een aanrader!

     by Lennart

    Dank voor de leuke les. We hebben allemaal genoten, en de vrijgezel zeker!

    ITM

    GRATIS
    BEKIJK