Selecteer een pagina

Het eerste Nederlandstalige boek over Larp

Live action Role-Playing: het spel, het drama en de beleving

Na ruim drie jaar zwoegen is ie er dan eindelijk: mijn boek ‘Live action Role-Playing: Het spel, het drama en de beleving’! In dit werk heb ik mijn 20+ jaar ervaring met sociale interactie games, zowel hobbymatig als professioneel, aan het papier toevertrouwd. Aan de hand van enkele zelf ontwikkelde modellen heb ik maar liefst 99 inzichten een plek gegeven.De inzichten zijn gebaseerd op eigen waarnemingen, analyses en literatuurstudies.

Dit boek is gericht op de makers, de deelnemers en geïnteresseerden, die het medium Larp als spel of als kunstvorm beter willen begrijpen. Het is tevens voorzien van voorbeelden en praktische hulpmiddelen, die direct kunnen worden toegepast.

Meer informatie over mijn boek en de mogelijkheid tot bestellen.

ITM

GRATIS
BEKIJK