Home » Aanbod real life games » Battle Tag

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

BATTLE TAG

[Larpen 'Light': Sherwood en Nottingham vs. het Duistere Leger]

2 uur

6-50

Locatie waarmee we samenwerken of op eigen locatie

T/m 10: 400 euro, > 10: + 34,50 p.p.

Also available in English

Wat

Dompel jezelf onder in de spannende wereld van 'Battle Tag', waar Archery Tag en Sword Tag samensmelten tot een ongeëvenaard fenomeen. Beleef epische veldslagen terwijl je strijdt met pijl en boog, zwaard, bijl of knots. Een strijd tussen goed en kwaad, waarbij de uitkomst niet altijd vanzelfsprekend is.

Hoe

Bereid je voor op dit buitengewone avontuur met een voorbereidende workshop boogschieten en zwaardvechten. Gewapend met veilige (latex schuimrubberen Larp) pijlen en bogen, zwaarden en andere handwapens, leer je de essentiële technieken van deze eeuwenoude vechtkunsten.

In de loop van de campagne nemen de dappere vrijbuiters van Sherwood en de strijdlustige soldaten van Nottingham het tegen elkaar op in diverse uitdagingen om zich voor te bereiden op de ultieme eindstrijd. Samen trotseren ze de ondoden en duistere creaturen van de sinistere Mordred. Zullen de krachten van het goede overwinnen?

Wie

IntoTheMirror richt zich op bedrijven en organisaties in de dienstverlenende sector die een teambuildingsactiviteit zoeken voor hun teamdag of heisessie. Organisatoren van vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes gaan naar larpen.nl.

Sfeer

Battle Tag biedt een soort Larpen 'Light': je beleeft de intensiteit van de gevechten zonder de noodzaak van uitgebreid rollenspel. Het draait puur om de sensatie van de strijd. Om de sfeer compleet te maken, voorzien we je van kostuums die je recht in de wereld van Lord of the Rings transporteren.

Een andere invulling heidag: vechtend met trolbal in de hand laten zien dat jouw team het beste is?

Sherwood en Nottingham vs. het Duistere Leger

De vrijbuiters uit het mysterieuze Sherwood Forest en de dappere soldaten van Nottingham slaan de handen in om koning Oberon te helpen. Zijn kostbare schat is gestolen door de beruchte aartsvijand Mordred! Nu rust de verantwoordelijkheid op hun schouders om de schat terug te veroveren en de sinistere hordes van Mordred, bestaande uit ondoden, orken en andere duistere wezens, te verslaan.

Maar wees gewaarschuwd, de uitkomst is niet vanzelfsprekend - Mordred en zijn leger zullen niet zomaar toegeven aan de 'goeien'. Te midden van hun vijanden bevinden zich even bekwame boogschutters en krijgers, gereed om de uitdaging aan te gaan. Gaan de dappere alliantie van Sherwood en Nottingham zegevieren, of zal Mordred triomferen in zijn duistere heerschappij? De toekomst hangt in de balans en enkel de sterkste en meest strategische geesten kunnen de overwinning behalen in deze epische strijd.

Battle Tag als teambuilding

Organisaties die kiezen voor Battle Tag zijn in veel gevallen op zoek naar een ludieke outdoor teambuildingsactiviteit waar sportiviteit en competitie voorop staan.

Een frisse en energierijke afsluiting van de eerste dag voor een tweedaagse heisessie, zodat de energie is opgeladen voor het vervolg van je bijeenkomst.

bt4

Praktisch

De locatie stemmen we af op je voorkeur en budget. Battle Tag kan als indoor game worden gespeeld. Maar als een outdoor game, die plaatsvindt in een bosrijke omgeving, komt Battle Tag nog meer tot zijn recht. Het spel vindt in dat geval in principe altijd doorgang, ook als het regent. In dat geval wordt voor transparante regenponcho’s gezorgd die over het kostuum kunnen worden aangetrokken.

Zij zijn voor jou door de spiegel gegaan