Home » Aanbod real life games » HappyTV

- samenwerken in processen, resultaatgericht werken, procesmanagement, lean - 

HAPPYTV

[Samenwerken in processen]

4-7 uur

8-15

IntoTheMirror locatie of op een eigen locatie

2.500 per dagdeel of 3.500 per dag

Wat

Welkom bij 'HappyTV', een innovatieve business simulatie die de kracht van samenwerking ontketent en teams aanzet om zich los te maken van beperkende afdelingsgrenzen. In de wereld van 'HappyTV' ontdekken deelnemers snel dat simpelweg harder werken niet altijd de oplossing is. Het draait om het helder inzicht krijgen in hun eigen rol en bijdrage aan het teamresultaat. Deze simulatie weerspiegelt vaak de realiteit van de deelnemers en hun organisaties, wat leidt tot waardevolle inzichten en duurzame verandering.

Hoe

Onze simulatie draagt bij aan het ontwikkelen van vaardigheden die van cruciaal belang zijn voor modern zakendoen:

  • Samenwerken in een proces: Leer hoe effectieve samenwerking binnen en tussen teams, afdelingen en ketenpartners het verschil kan maken in complexe processen.
  • Communicatie: Verbeter communicatieve vaardigheden en leer hoe heldere communicatie bijdraagt aan efficiëntie en betere resultaten.
  • Loskomen van afdelingsgericht denken: Ontdek hoe het doorbreken van traditionele 'hokjes' denken leidt tot innovatie en synergie tussen teams.
  • Procesmanagement: Verken verschillende facetten van procesmanagement en leer hoe je 'hands-on' procesverbeteringen kunt doorvoeren.
  • Resultaatgericht en procesgericht werken: Leer hoe je focus op resultaten kunt combineren met een procesgerichte aanpak voor optimale efficiëntie.
  • Lean Management en Business Process Management: Duik in de wereld van Lean Management en Business Process Management en begrijp hoe deze benaderingen de bedrijfsprestaties kunnen verbeteren.

Debriefing

Omdat je volgens het principe werken-evalueren-plannen telkens reflecteert op het eigen handelen, vindt het leren continu plaats. Aan het einde wordt een transfer naar de eigen praktijk gemaakt.

Seriousgaming in HappyTV: omgaan met papieren informatiestromen om process improvement te ervaren

Real life serious game ‘HappyTV’

In het scenario van de grote hack met gijzel-software moeten de medewerkers van Happy TV terug in de tijd om te werken zonder internet en USB-toegang. Met de toekomst van Happy TV op het spel, moeten deelnemers alle scenario's beoordelen en oplossingen vinden om het bedrijf te redden.

'HappyTV' biedt een boeiende en educatieve ervaring die teams uitdaagt, inspireert en verandert. Doe mee en ontdek hoe je met elkaar het samenwerken in een proces kunt verbeteren, met tastbare resultaten voor jouw team en organisatie.

HappyTV als teambuilding

Organisaties die kiezen voor HappyTV zijn in veel gevallen op zoek naar een hoge impact ervaring om snel de essentie van procesmanagement  tussen de oren van de collega's te krijgen.

HappyTV kan worden ingezet tijdens de kickoff van een traject gericht op procesmatig werken (volgens Lean) of als leermiddel in trainingstrajecten.

HTV5

Praktisch

HappyTV wordt gespeeld door teams van 8 en 15 deelnemers. Het zijn niet alleen procesmanagers, maar ook medewerkers en leidinggevenden die HappyTV spelen. Bij meer deelnemers vinden meerdere sessies paralel plaats.

Je kunt HappyTV overal spelen: op kantoor, of in een zaal bij jou in de buurt. Of op een van onze locaties.