Home » Aanbod real life games » Larp: Ringen der Deugden

- teambuilding, creatief, onderhandelen, dinergame - 

LARP: RINGEN DER DEUGDEN

[Indoor Larp ervaring met of zonder high tea of diner]

2,5-4 uur

20-50

Landgoed Zonheuvel te Doorn of op locatie

Standaard: v.a. 49,50 p.p.

Arrangement: 3-gangendiner v.a. 89,50 p.p.

Also available in English

Larp: Wat

Stap in een betoverende wereld vol magie, intriges en avontuur met Ringen der Deugden, een interactief spel in het Fantasythema dat je meeneemt naar een unieke ervaring in een sprookjesachtige omgeving.

Dompel jezelf onder in de rijke wereld van vijf verschillende volkeren - elfen, dwergen, halflings, stads- en plattelandsmensen. Streef ernaar om de Ringdrager te worden te midden van betoveringen, intriges en persoonlijke uitdagingen. Versla tegenstanders via rollenspel en heuse dolkgevechten. Alleen zo draag je bij aan het succes van jouw volk.

Larp: Hoe

Tijdens de bijeenkomst van de vijf volkeren zullen 'Proeven van Bekwaamheid' plaatsvinden. Duik in minicompetities en uitdagende escape games die je vaardigheden testen en je op nieuwe ontdekkingen brengen.

Wees voorbereid, want het Eeuwige Kwaad rust niet. Intriges, moord en verraad sluimeren in de schaduwen en bedreigen de Vrije Volkeren. Ben jij in staat om te triomferen en de plannen van het kwaad te dwarsbomen?

Larp: Wie

Met Ringen der Deugden dagen we teams en afdelingen uit om op een unieke en sfeervolle wijze een creatieve en uitdagende samenwerkingservaring te beleven. Ringen der Deugden leent zich bij uitstek om te worden gespeeld rondom een high tea of diner.

Gezocht! Dappere helden m/v

Dwergenkoning Oberon roept Vrije Volkeren op: strijd tegen terugkerend Eeuwig Kwaad. Zeven helden moeten Ringdragers worden om duisternis te trotseren. Slechts Ringdragers kunnen het Kwaad verslaan en de toekomst van Mens, Elf, Halfling en Dwerg veiligstellen. Bereid je voor op epische strijd in Ringen der Deugden.

Ringen der Deugden als teambuilding

Organisaties die kiezen om te Larpen zijn in veel gevallen op zoek naar een ludieke indoor teambuildingsactiviteit waarin samenwerking en omgaan met het onbekende centraal staan.

Andere leerervaringen zijn onderhandelen en creativiteit. Ook wordt het probleemoplossend vermogen aangesproken om de uitdagingen die in de missies aanwezig zijn succesvol aan te gaan.

RDD10

Praktisch

De game werkt het beste bij een driegangen diner dat wordt uitgeserveerd.

Het is mogelijk deze ervaring zonder diner af te nemen. Denk aan een high tea of enkele momenten waarop snacks worden geserveerd. Deze indoor game wordt in een zaal gespeeld en deze momentjes zorgen voor een juiste spelflow. De game zal dan ruim een uur korter duren.

Wil je graag in plaats van een indoor Larp een outdoor ervaring? Kies dan voor Larpen: Fantasy Heroes.

Locatie

'Ringen der Deugden' wordt op een door jou geselecteerde binnenlocatie gespeeld, in een ruimte exclusief voor je gezelschap. We kunnen je hierbij uiteraard adviseren.