Home » Aanbod real life games » After the Heist

- teambuilding, probleemoplossend vermogen, omgaan met verschillende belangen - 

AFTER THE HEIST

Teamontwikkeling Samenwerken Plezier

2 uur

10-50

T/m 10: 450 euro, >10: +34,50 p.p.

IntoTheMirror locatie of op een eigen locatie

Also available in English

Wat

Welkom bij 'After the Heist', waar realiteit en spanning samenkomen in een meeslepende escape room op locatie. Wij bieden een unieke ervaring waarin jij en je team in de huid van criminelen kruipen, een kraak zetten en de buit verdelen. Durf jij de vraag "Wie kan ik vertrouwen?" te beantwoorden terwijl je samenwerkt en puzzels oplost om het verhaal te ontrafelen?

Hoe

In 'After the Heist' ben jij de hoofdrolspeler. Je lost escape room puzzels op vanuit een specifieke positie in het verhaal, waarbij teamwork en vertrouwen cruciaal zijn. Jouw keuzes bepalen de uitkomst van dit meeslepende avontuur. Onze 'break-in box' benadering vraagt om creatieve denkwijzen om ergens binnen te komen in plaats van te ontsnappen.

Epiloog

Na de intense ervaring volgt een debriefing waarin je reflecteert op je avontuur en vertaalt wat je hebt geleerd naar praktische situaties. Stap in 'After the Heist' en ervaar het zelf - een onvergetelijke reis die de grenzen van teamwork, vertrouwen en besluitvorming verlegt.

escape room op locatie

Escape Room op locatie ‘After the Heist’

Vier rivaliserende bendes hebben hun krachten gebundeld voor een gedurfde samenwerking. Onder leiding van hun gezamenlijke advocaat hebben ze een meesterlijke kraak gezet en de buit vergaard. Maar in de schaduw van deze gewaagde operatie rijzen vragen op: zijn de eigen belangen echt opzij gezet? Is iedereen even betrouwbaar als het lijkt? Een nacht vol spanning en sensatie is voorbij, de kluis van de conservator van het Rijksmuseum prijkt nu op deze tafel. Het is aan jullie om te bepalen welke bende er met de buit vandoor gaat. Bereid je voor op een onvergetelijke uitdaging vol intriges, samenwerking en het testen van vertrouwen in 'After the Heist'.

After the Heist als teambuilding

Organisaties die kiezen voor deze workshop, willen de samenwerking tussen de collega's versterken. Om als team de escape room succesvol op te lossen is onderlingen afstemming nodig. De hulpvraag durven stellen, probleemoplossend vermogen en aandacht voor elkaar hebben zijn eveneens essentieel.

Andere leerervaringen, gericht op leiderschap, zijn om kunnen gaan met verstorende elementen en hoe om te gaan met met eigen (team) belang vs. algemeen (organisatie) belang.

Escape Room Op Locatie

Je kunt de pop-up ervaring ‘After the Heist’ overal spelen: op kantoor, of in een zaal bij jou in de buurt. Of op een van onze locaties. ‘After the Heist’ speelt zich volgens het verhaal af in het safe house van de criminelen.

Zij zijn voor jou door de spiegel gegaan

Zij zijn voor jou door de spiegel gegaan