Home » Aanbod real life games » Team Escape

- teambuilding, samenwerken, probleemoplossend vermogen - 

TEAM ESCAPE

[THE BATTLE]

TE3

1,5 uur

15-500

750 per team (15-25 deelnemers)

IntoTheMirror locatie of op een eigen locatie

Also available in English

Wat

De Team Escape is een pop-up escape room. Een teamactiviteit waarbij het samenwerken voorop staat.

Hoe

De teamactiviteit Team Escape bestaat uit verschillende kleine denk- en doe-opdrachten, verzameld rond thema’s als daadkrachtig en proactief – ondernemerschap, innovatief en eigentijds – ideeën hebben en samenwerken. Door de opdrachten te combineren en verbanden te leggen, vind je de uiteindelijke code van de laatste kist die je uit de kamer haalt.

Deze teambuilding is ook in teams tegen elkaar te spelen: 'Team Escape – The Battle'. De groepen spelen tegelijkertijd dezelfde game. Na het vergelijken van de eindtijden wordt het winnende team uitgeroepen. Dit resulteert in succesbeleving, teamgevoel en energie na een bijzondere ervaring die je alleen niet had kunnen doen.

Debrief

In de nabespreking van deze serious escape room deel je de opgedane ervaringen. Tot slot maak je een vertaling naar toe te passen gedrag in de praktijk.

Puzzel jij de antwoorden in de business game 'De Team Escape'? Tegen elkaar in de Challenge!

Pop-up Escape Room voor grote groepen 'Team Escape'

Stel je voor… Jij en je team zitten opgesloten in een kamer. Je ziet puzzels, cijfers, letters, spelletjes, raadsels om je heen… en 5 koffers. Je moet je kennis delen. Je kunt het niet alleen, dus moet je kwaliteiten combineren. Gebruik de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de finale koffer te openen. Niets is wat het lijkt, observeer en analyseer alles in de kamer. Is dit een aanwijzing? Of gewoon een ‘rookgordijn’. En wat betekenen die cijfers achterop?

Team Escape als teambuilding

Organisaties die kiezen voor deze workshop, willen de samenwerking tussen de collega's versterken. Om als team de uitdagingen in deze game succesvol op te lossen, is onderlingen afstemming nodig. De hulpvraag durven stellen, probleemoplossend vermogen en aandacht voor elkaar hebben, zijn eveneens essentieel.

TE3

Escape Room Op Locatie

Je kunt de pop-up ervaring ‘Team Escape - The Battle’ overal spelen: op kantoor of in een zaal bij jou in de buurt. Of gewoon op een van de locaties op de Utrechtse Heuvelrug waar we mee samenwerken.