Home » Aanbod real life games » Themepark

- samenwerken in projecten, communiceren, projectmanagement, agile/scrum -

THEMEPARK

[Samenwerken in projecten]

4-7 uur

8-20

Landgoed Zonheuvel te Doorn of op locatie

2.500 per dagdeel of 3.500 per dag

Also available in English

Wat

'Themepark', een unieke ervaring die jou en je team uitdaagt om samen te werken, te communiceren en effectief projectmanagement toe te passen in de dynamische wereld van een attractiepark. Stap in de schoenen van innovatieteams die nieuwe attracties ontwikkelen voor ons kleine attractiepark, dat recentelijk is toegetreden tot de FamilyFunFormula-keten. Met als doel meer publiek aan te trekken en investeringen terug te verdienen, staan jullie voor de uitdaging om jaarlijks nieuwe, betere en grotere attracties te creëren.

Hoe

De reis begint wanneer de ontwikkelde attracties in handen komen van de afdeling Parkbeheer. Hier ontstaan uitdagingen en obstakels die jullie projectplannen verstoren, en de eigenaar van het park maakt zich zorgen over de toekomst. In een omgeving waarin een lopend bedrijf nauw verweven is met lopende projecten, moeten jullie de balans vinden tussen innovatie en operationele continuïteit.

Deze interactieve ervaring daagt je uit om samen te werken, te communiceren en creatieve oplossingen te vinden voor de problemen die zich voordoen. Jullie moeten niet alleen projectmanagementvaardigheden toepassen, maar ook leren omgaan met veranderingen, tijdige beslissingen nemen en het belang van de 'going concern' begrijpen.

Debriefing

Omdat je volgens het principe werken-evalueren-plannen telkens reflecteert op het eigen handelen, vindt het leren continu plaats. Aan het einde wordt een transfer naar de eigen praktijk gemaakt.

Business simulatie over projectmanagement: Themepark. Leren over samenwerken in projecten

Real life serious game ‘Themepark’

'Themepark' is meer dan alleen een spel; het is een kans om de complexiteit van projectorganisaties te begrijpen en te ervaren. 'Themepark' biedt uitdagende scenario's met toenemende moeilijkheidsgraden, waarbij de druk van een lopend bedrijf en de eisen van projecten voortdurend samenkomen. Jij en je team krijgen de taak om een 5-jarig businessplan te realiseren en zo de toekomst van het park te waarborgen. Duik in de wereld van 'Themepark' en ontdek hoe je samenwerken in een project naar nieuwe hoogtes kunt tillen en projectmanagementvaardigheden kunt verfijnen.

Themepark als teambuilding

Organisaties die kiezen voor Themepark zijn in veel gevallen op zoek naar een hoge impact ervaring om snel de essentie van projectmanagement (volgens PRINCE2) tussen de oren van de collega's te krijgen.

Themepark kan worden ingezet tijdens de kickoff van een traject gericht op procesmatig werken, als leermiddel in trainingstrajecten voor meer ervaren projectmanagers.

tp_3

Praktisch

Themepark wordt gespeeld door teams van 8 en 20 deelnemers. Het zijn niet alleen projectmanagers, maar ook opdrachtgevers, stuurgroepleden, projectmedewerkers en PMO-ers die Themepark spelen. Bij meer deelnemers vinden meerdere sessies paralel plaats.

Je kunt Themepark overal spelen: op kantoor, of in een zaal bij jou in de buurt. Of op een van onze locaties.