Home » Topics » Escape room op locatie: teambuilding en samenwerking

Escape Room Op Locatie

Teambuilding & samenwerken

Kleine en grote teams die een leuke activiteit met inhoud zoeken, maken gebruik van de Escape Room Op Locatie van IntoTheMirror. Onze escape rooms zijn gericht op samenwerken. Daarnaast kent elke Escape Room een eigen leerdoel. En als je wilt, bouwen we een Escape Room Op Locatie op maat om deze aan te laten sluiten bij jouw boodschap of leerdoel.

Teambuilding, mèt verbeeldingskracht.

Keuzehulp

Drie games, welke kies je nu? In alle gevallen wordt je niet opgesloten en puzzel je jezelf ergens naar binnen om de game te winnen. Afhankelijk van je wensen verzorgen we een debriefing op basis van onze observaties.

AGAATH'S ERFENIS

  75 minuten         3-24

- samenwerken, probleemoplossend vermogen, beïnvloeden van anderen - 

Ervaar 'Agaath's Erfenis', een meeslepende escape room op locatie waar familieleden strijden om de erfenis van Agaath. Los sociale puzzels op en speel een rol in het verhaal om de uitkomst te bepalen. Een korte maar intense ervaring, perfect als teamdagactiviteit! Speel op kantoor, in een zaal of op een van onze locaties.

Meer info

AFTER THE HEIST

  2 uur        10-50

- teambuilding, probleemoplossend vermogen, omgaan met verschillende belangen - 

Ontdek 'After the Heist', een unieke escape room op locatie waar rivaliserende bendes samenwerken voor een gewaagde kraak. Beleef het verhaal, los puzzels op, en ontdek wie te vertrouwen is. Bepaal als groep de uitkomst en vertaal de ervaring naar praktisch gedrag. De schuilplaats van de bendes kan overal zijn, zelfs op kantoor. 

Meer info

TEAM ESCAPE

  1,5 uur         15-500

- teambuilding, samenwerken, probleemoplossend vermogen - 

Beleef 'Team Escape', een pop-up escape game waar samenwerking centraal staat. Los puzzels op, combineer kwaliteiten en ontcijfer de code om de laatste koffer te openen. 'Team Escape' laat groepen tegen elkaar strijden voor succes en teamgevoel. De nabespreking draagt bij aan een bijzondere en energieke teamervaring!

Meer info

Escape room op locatie voor kleine groepen: Agaath's Erfenis

Agaath's Erfenis kan al worden gespeeld met 3 deelnemers. Ideaal om je MT of je directieteam als warming up aan het begin of als afsluiting van de heidag te spelen. Ook als je het thema beïnvloeden van anderen onderdeel is van de bredere thematiek van de dag, kies je voor Agaath's Erfenis.

Escape room op locatie voor teams: After the Heist

Heeft naast samenwerken ook het omgaan met afdelings-/team- vs organisatiebelang de aandacht in je organisatie? After the Heist is een model van de werkelijkheid waar je met interactive storytelling en uitdagingen een immersieve ervaring hebt. Door de onderdompeling en de verschillende soorten uitdagingen in de game blijft het geleerde langer blij.

Escape room op locatie voor grote groepen: Team Escape

Vanaf 20 deelnemers is de Team Escape interessant. Vragen als 'Welke eigenschappen hebben anderen van je gezien vandaag?' en 'Wat ga jij bijdragen om de de teamprestatie te verbeteren?' worden aan de hand van de opgedane ervaringen tijdens de game beantwoord. De Team Escape kan ook tegen elkaar worden gespeeld. Dan bewijst de snelste eindtijd de mate van samenwerking binnen het winnende team.

AE_6

Warming up: The Heist Online

Warm je team op door vooraf op kantoor of tijdens een borrel met elkaar de online proloog op After The Heist te spelen: The Heist Begins. Werk samen en ontdek elkaars probleemoplossend vermogen in deze online escape room.

Escape Room Op Locatie: praktisch overal

De pop-up escape rooms van IntoTheMirror kunnen op elke locatie worden gespeeld: in de zaal die je al gebruikt voor je tweedaagse in het conferentiecentrum, op kantoor of zelfs buiten. Hou rekening met een opbouwtijd van ongeveer 30 minuten.

In principe kies je je eigen locatie. Mocht je nog een suggestie voor en locatie nodig hebben: IntoTheMirror werkt nauw samen met het conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel te Doorn.