Selecteer een pagina

Mollebos

Locatie en route

De ingang van het Mollebos, die wordt gebruikt voor de Larp, is gevestigd op Hydeparklaan, 3941 ZK Driebergen. Het is gelegen schuin tegenover de ingang van de camping RCN Het Grote Bos (Hydeparklaan 24). (coördinaten zijn 52.054480, 5.310455)

Per auto

Per auto vanuit Arnhem (A12)

Rijdend op de A12 neem je de afslag Driebergen-Zeist (afrit 20). Aan het einde van de afrit ga je bij het verkeerslicht linksaf, onder de A12 door, richting Driebergen. 

Per auto vanuit Utrecht/Amsterdam/Den Haag

Rijdend op de A12 neem je de afslag Driebergen-Zeist (afrit 20). Aan het einde van de afrit ga je bij het verkeerslicht rechtsaf, onder de A12 door, richting Driebergen.

Vervolg auto

Bij het eerste stoplicht, voorbij de politie, ga je linksaf, de Loolaan in (links voorsorteren). Rijd deze weg uit totdat je bij een rotonde komt. Neem de tweede uitrit rechts. Je zit nu op de Arnhemse Bovenweg. Blijf deze weg ongeveer 2,5 km volgen totdat de borden RCN Vakantiepark Grote Bos je links af laten slaan. Je bevindt je nu in de Hydeparklaan. Na 200 meter ben je op de plaats van bestemming. Parkeer links op het gras/zand.

 

Openbaar Vervoer

Vanaf Station Driebergen-Zeist

U heeft verschillende opties vanaf dit station, raadpleeg www.ov9292.nl voor de actuele informatie.

Een optie is de bus 56 richting Wijk bij Duurstede. Na 6 haltes kom je aan bij halte Het Grote Bos Doorn. Steek over en ga richting RCN Vakantiepark Grote Bos. Je bevindt je nu in de Hydeparklaan. Na 200 meter ben je op de plaats van bestemming.

 
ITM

GRATIS
BEKIJK