Selecteer een pagina

Online Escape Room

‘After the Heist – Online’

Vier rivaliserende bendes hebben onder leiding van hun gezamenlijke advocaat besloten tot eenmalige samenwerking: een kraak zetten en de buit verdelen. Maar staan de eigen belangen die samenwerking niet in de weg? En is iedereen te vertrouwen? Een spannende nacht is achter de rug, maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator van het Rijksmuseum staat nu hier op tafel. Welk team gaat er vandoor met de buit?

Wat

‘After the Heist Online’ is een online escape room. Deze professioneel begeleide ervaring is anders dan andere online escape rooms. Bij deze social interaction game staat de (online) communicatie onderling voorop. Via interactive storytelling laten we je ervaren hoe het is om een crimineel te zijn.

Ook laten we je de spanning rondom het zetten van een kraak beleven. En die ene vraag: ‘Wie kan ik vertrouwen?’. Dat alles in de rol van crimineel en ondersteund met puzzels. De uitkomst van ‘After the Heist Online’ wordt helemaal door jou bepaald!

Wie

De game wordt gehost door de facilitator, die tevens de rol vervuld van advocaat Magniski uit het verhaal van de game. De ervaring wordt gespeeld in groepen van 6-12 deelnemers. Absolute minimum is 6 deelnemers. Er kunnen meerdere games tegelijkertijd worden gespeeld.

Hoe

Voor het spelen van de escape room ‘After the Heist Online’ is een beeldbelapplicatie nodig die break out rooms bevat. We maken in principe gebruik van Zoom. In overleg kan een andere toepassing worden gebruikt.

Deelnemers dienen over een desktop of laptop te beschikken met de beeldbelapplicatie èn een smartphone. Communicatie verloopt via de laptop/desktop. Via de mobiel worden de puzzels opgelost. Zo hebben de deelnemers (letterlijk) meer oog voor elkaar via de beeldbelapplicatie.

Online escape room De Luxe: Borrelpakket

Maak de ervaring compleet en serveer een borrel tijdens het spelen van de game. Nieuwsgierig? Bekijk het Borrelpakket

Duur

2 uur

Deelnemers

6-48 deelnemers (in groepen van 6-12 deelnemers)

Geschikt voor

Vriendengroepen, dienstverlenende teams en organisaties

Locatie

Online

Prijs

25 euro p.p.

Programma online escape room

 • Introductie
  • Rolverdeling en rolinleving
 • Verhaal/Game: Na de kraak
  • Wat is er gebeurd vannacht?
  • Openen van de kluis
  • Het verdelen van de buit
  • Ontmaskeren infiltranten
 • Epiloog

  Reserveren

  ITM

  GRATIS
  BEKIJK