Selecteer een pagina

Archery Tag

Larpen 'Light'

Archery Tag, ook wel Arrow Battle of Arrow Tag genoemd, is een nieuwe sensatie in Nederland! Jaag op je tegenstander met pijl en boog. We gebruiken niet zomaar pijlen. Deze Larp-pijlen hebben een zachte schuimpunt. Strijd in teams tegen elkaar en pak die overwinning!

Tijdens het ‘Challengers’ toernooi nemen de vrijbuiters van Sherwood het op tegen de soldaten van Nottingham, uiteraard in middeleeuws kostuum. Ter voorbereiding hierop krijg je eerst een workshop boogschieten. Met veilige (latex schuimrubberen) Larp-pijlen en boog leer je de beginselen van deze oude vechtkunst. Na wat ‘target practice’ worden de teams gevormd en begint het toernooi. Tijdens dit toernooi wordt in verschillende spelvormen ‘eervol’ gestreden om de eeuwige roem.

Sherwood vs. Nottingham

De vrijbuiters uit Sherwood Forest zijn de soldaten van Nottingham op het spoor. De Sheriff van Nottingham heeft zojuist weer belastingen geint. Aan de vrijbuiters om die schat af te nemen en te verdelen onder de (beide) armen. Maar pas op: onder de soldaten zitten eveneens uitstekende boogschutters…

Archery Tag: Sherwood vs. Nottingham is een soort Larpen ‘Light‘: beleef de gevechten, zonder het rollenspel. Voor de sfeer zitten er kostuums bij om je in de wereld van Robin Hood te verplaatsen. De locatie wordt in onderling overleg bepaald op basis van voorkeur en budget.

Archery Tag: een bijzonder vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een unieke activiteit met je vriendengroep. Probeer ook eens Sword Tag, nu met Larp zwaarden en bijlen in plaats van Larp pijlen. Of combineer Archery Tag en Sword Tag in het epische Battle Tag.

  Offerteaanvraag

  Duur

  5 kwartier

  Aantal deelnemers

  10+

  Locatie

  Indoor: De Binder, Leersum
  Outdoor: Landgoed Zonheuvel te Doorn of De Middengaarde te Utrecht-Zuid
  Eigen locatie in overleg

  Locatie

  Also available in English

  Geschikt voor

  In principe voor 16 jaar en ouder

  Prijs

  21,50 euro p.p.
  incl. kostuums en attributen
  excl. locatiekosten

  Programma

  Workshop (30 minuten)

  • Uitreiken kostuum, masker, pijlen en boog
  • Boogschietles in 10 stappen
  • Oefenen boogschieten op een doel
  • Oefenen boogschieten op elkaar

  Challengers toernooi (45 minuten)

  • Vormen teams (4-6 deelnemers per team)
  • Verschillende soorten wedstrijden van 5-7 minuten
  • Omkleden

  Praktisch

  Archery Tag kan als indoor game worden gespeeld. Maar als een outdoor game, die plaatsvindt in een bosrijke omgeving, komt Archery Tag nog meer tot zijn recht. Het spel vindt in dat geval in principe altijd doorgang, ook als het regent. In dat geval wordt voor transparante regenponcho’s gezorgd die over het kostuum kunnen worden aangetrokken.

  De terreinen en sporthal voor het spelen van de workshop boogschieten, van Archery Tag, zijn makkelijk bereikbaar vanuit Utrecht, Maarn, Doorn, Leersum, Amerongen, Veenendaal, Amersfoort en Zeist.

  Reviews

  Plaats je eigen beoordeling
  1
  2
  3
  4
  5
  Indienen
       
  Cancel

  Plaats je eigen review

  Archery Tag
  Average rating:  
   1 reviews
   by Brenda

  We hebben archery tag gedaan als vrijgezellenfeestactiviteit en we vonden dit allemaal super leuk! Het enthousiasme van Carel en alle middeleeuwse kleding en attributen maakten de ervaring helemaal compleet!

  ITM

  GRATIS
  BEKIJK