Home » Aanbod real life games » Sword Tag

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

SWORD TAG

[Larpen 'Light': Nottingham vs. Sherwood]

75 minuten

6-30

Landgoed Zonheuvel of Jachthuis Beukenrode te Doorn of op locatie

T/m 10: 350 euro, > 10: + 24,50 p.p.

Also available in English

Wat

Ontdek de opwindende wereld van 'Sword Tag', een boeiende variant op het geliefde Archery Tag. In plaats van pijl en boog, ga je bij Sword Tag de strijd aan met zwaarden, bijlen en knuppels, waarmee je elkaar op een veilige en speelse manier kunt uitdagen.

Hoe

Bereid je voor op een onvergetelijk 'Troll Ball' toernooi met een meeslepende workshop zwaardvechten, gehuld in authentieke middeleeuwse gewaden. Onder deskundige begeleiding leer je de fijne kneepjes van deze nobele vechtkunst.

Na het oefenen en sparren met elkaar, worden teams samengesteld en begint het spannende toernooi. Tijdens de intense minicompetitie 'Troll Ball' wordt gestreden om de eer en de glorie, en wacht de eeuwige roem voor de winnaars.

Wie

IntoTheMirror richt zich op bedrijven en organisaties in de dienstverlenende sector die een teambuildingsactiviteit zoeken voor hun teamdag of heisessie. Organisatoren van vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes gaan naar larpen.nl.

Sfeer

Sword Tag belooft een 'Larp Light'-ervaring: volop genieten van het gevecht, zonder het uitgebreide rollenspel. Om de sfeer compleet te maken, voorzien we je van kostuums die je recht in de wereld van de sheriff van Nottingham transporteren.

Sword Tag: een bijzondere en unieke workshop in het kader van team uitjes ideeën. Win jij trolbal?

Nottingham vs. Sherwood

Bereid je voor op een boeiend 'Troll Ball' toernooi, waar de soldaten van Nottingham de schurken uit Sherwood Forest op de hielen zitten. Maar is het tijd voor een ruwe confrontatie van man tegen man, vrouw tegen vrouw? Of wordt het een verfijnd toernooi waarbij de strijd wordt gestreden met eer en elegantie? Gelukkig is gekozen voor het 'Troll Ball' toernooi - een unieke oplossing die elegantie en opwinding samenbrengt. Of dit nu een 'verfijnde' en 'eervolle' aanpak is, laten we aan jou over om te ontdekken!

Sword Tag als teambuilding

Organisaties die kiezen voor Sword Tag zijn in veel gevallen op zoek naar een ludieke outdoor teambuildingsactiviteit waar sportiviteit en competitie voorop staan.

Een frisse en energierijke break voor tijdens een tweedaagse heisessie, zodat de energie is opgeladen voor het vervolg van je bijeenkomst.

sw5

WAT IS TROLL BALL?

Troll Ball is een wedstrijd tussen twee teams van elk 5 spelers voorzien van Larp-wapens.

  • Elk team heeft een emmer.
  • De scheidsrechter brengt een trollenhoofd in het spel.
  • Het team dat het vaakst dat hoofd in de emmer van de tegenstander weet te krijgen, wint de wedstrijd.
  • Tegenstanders mogen worden tegengehouden met wapens.
  • En er mag niet tegen het trollenhoofd worden geschopt.
  • De scheidsrechter heeft altijd gelijk.
  • Voor de rest zijn er geen regels.

Gewonde spelers gaan aan de kant, waar ze worden opgelapt door de dienstdoende chirurgijn. Daarna nemen ze weer met frisse energie deel aan de wedstrijd.

sw5
st4

Praktisch

'Sword Tag' is perfect voor bedrijfsuitje of als vergaderbreak. En als je nog meer avontuur wilt, probeer dan onze Archery Tag met Larp-pijlen en bogen. Of ga voor de ultieme uitdaging met Battle Tag, waarbij Archery Tag en Sword Tag samenkomen in een episch spektakel. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol spanning en teamwork!

De locatie stemmen we af op je voorkeur en budget. Sword Tag kan als indoor game worden gespeeld. Maar als een outdoor game, die plaatsvindt in een bosrijke omgeving, komt Sword Tag nog meer tot zijn recht. Het spel vindt in dat geval in principe altijd doorgang, ook als het regent. In dat geval wordt voor transparante regenponcho’s gezorgd die over het kostuum kunnen worden aangetrokken.

Zij zijn voor jou door de spiegel gegaan