Home » Business en Management Games

Business en Management Games

Leren door te doen met business en management games. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende business game of een diepgaande management training, wij bieden een breed scala aan simulaties en trainingen om jouw vaardigheden te versterken en je team of organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Waarom business games?

Met een business game simulation kan je realistische bedrijfsuitdagingen simuleren. Ideaal voor teams die hun samenwerkings- en probleemoplossende vaardigheden willen aanscherpen.  Ontdek hoe je met onze business games strategische beslissingen neemt en succes boekt in een veilige simulatieomgeving. In het algemeen is een business games simulation perfect voor het testen van bedrijfsstrategieën en het leren van nieuwe vaardigheden in een risicoloze omgeving.

Business Gaming

Verken de wereld van business gaming en ontdek hoe gamification kan bijdragen aan het leren en ontwikkelen van essentiële bedrijfsvaardigheden. Onze standaard business simulatie programma’s bieden een realistische weergave van bedrijfsprocessen en helpen deelnemers om hun operationele vaardigheden te verbeteren.

Speel een business simulation game en ervaar zelf de spanning van het runnen van een organisatie of team. Doe je eerste ervaringen op met leidinggeven. Of verbeter je leiderschaps- en besluitvormingsvaardigheden in een uitdagende, maar veilige omgeving.

Maatwerk Business Simulation Game

Met onze business simulations kunnen bedrijven scenario’s en strategieën testen zonder risico’s. Ideaal voor training en ontwikkeling van personeel. Het is ook mogelijk om een businessgame op maat te ontwikkelen: zo kan op interactieve manier een verandering van werkwijze  toe te passen. Perfect voor teambuilding en vaardigheidsontwikkeling.

Verschillende Soorten Simulaties en Trainingen

Project Management Game

Doe mee aan een project management game en verbeter je inzicht in projectplanning, -uitvoering en -controle. Onze project management games zijn ontworpen om je te helpen bij het ontwikkelen van effectieve projectmanagementvaardigheden. De projectmanagement game ThemePark biedt een realistische simulatie van projectbeheer, ideaal voor training en ontwikkeling.

tp1x1-4

THEMEPARK

projectmanagement

  4-7 uur        8-20

THEMEPARK | project management

  4-7 uur        8-20

Waarborg de toekomst van een attractiepark! Werk als innovatieteam aan nieuwe attracties voor De FamilyFun Formula. Communiceer en leer omgaan met een projectmatige omgeving terwijl je het park naar een nieuw niveau tilt.

MEER INFO

- samenwerken in projecten, communiceren, projectmanagement - 

Procesmanagement Game

Speel de procesmanagement game HappyTV en ontdek hoe je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en efficiëntie kunt verhogen. Onze procesmanagement simulatie programma’s helpen deelnemers om processen te analyseren en te verbeteren in een realistische omgeving. De process management game HappyTV biedt een speelse manier om procesbeheer te leren en de implementatie van veranderingen te oefenen.

htv1x1

HAPPY TV

process management

  4-7 uur        8-14

HAPPY TV | process management

  4-7 uur        8-14

Na een grote hack moet de streamingdienst tijdelijk op papier werken. Beoordeel ontvangen scenario's en maak van de bijbehorende TV serie een financieel succes. Leer effectief samenwerken, kom los van afdelingsdenken en ontdek de kracht van goed procesmanagement.

MEER INFO

- samenwerken in processen, resultaatgericht werken, procesmanagement, lean - 

CONTACT

Ontdek hoe Real Life Gaming jouw team kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een unieke en boeiende teambuildingervaring met IntoTheMirror.

Management Game

Een management game helpt managers en leidinggevenden om hun leiderschaps- en besluitvormingsvaardigheden te verbeteren in een simulatieomgeving. Onze management games bieden een uitdagende en interactieve manier om managementvaardigheden te ontwikkelen en te testen.

Verbeter je leiderschapskwaliteiten met onze oefening leiderschap simulaties. Leer in Space Heroes hoe je effectief leiding geeft en je team motiveert.

Business Continuity Management Training

Onze business continuity management training helpt bedrijven voorbereid te zijn op onverwachte gebeurtenissen. Leer in de BCM-Game hoe je je organisatie draaiende houdt tijdens crises en herstelstrategieën implementeert.

In een versie van de BCM game, de ransomware attack game, wordt een cyberaanval gesimuleerd. De game helpt bedrijven om te leren hoe ze reageren op dergelijke dreigingen ondanks het feit dat ze hun systemen hadden beschermd.

Leer in de BCM-game, scenario Brand, hoe je effectief reageert op crises en je organisatie weer op de rails krijgt. Onze crisis management training bereidt je voor op noodsituaties.

SH1x1

SPACE HEROES

  2-3,5 uur        4-24

SPACE HEROES

  2-3,5 uur        4-24

Stap aan boord van ons ruimteschip en voer als team missies uit in Sector XIII. Werk samen, toon leiderschap en communiceer effectief om de veiligheid van de mensheid in de ruimte te garanderen. Alleen met teamwork volbreng je missies succesvol!

MEER INFO

- samenwerken, effectieve communicatie, leiderschap - 

Crisismanagement game: hoe kom je samen uit de crisis? Inclusief 'lokale nieuwsite'

BCM-GAME

business continuity management

  3,5 uur        6-15

BCM-GAME | business continuity management

  3,5 uur        6-15

Zorg er samen met je team voor dat je de draad weer snel oppakt na een incident of crisis in je organisatie. Of het nu om een brand of om ransomware gaat, met deze game oefen je en scherp je je draaiboeken aan. En op het einde geef je het signaal af: business-as-usual!

MEER INFO

- crisismanagement, communicatie, business continuity management