Home » Aanbod real life games » Archery Tag

- sportief, competitief, samenwerken binnen team, outdoor - 

ARCHERY TAG

[Larpen 'Light': Sherwood vs. Nottingham]

75 minuten

6-30

Landgoed Zonheuvel of Jachthuis Beukenrode te Doorn of op locatie

T/m 10: 350 euro, > 10: + 24,50 p.p.

Also available in English

Wat

'Archery Tag', dé ultieme boogschietervaring die je adrenaline laat stromen! Stap in een wereld waar jij met pijl en boog jaagt op je tegenstanders. Maar maak je geen zorgen, onze Larp-pijlen zijn uitgerust met zachte schuimpunten voor veilig spelplezier. Betreed het strijdtoneel in teams en ga voor de overwinning!

Hoe

Bereid je voor op het spannende 'Challengers'-toernooi, waar de dappere vrijbuiters van Sherwood en de moedige soldaten van Nottingham het tegen elkaar opnemen in middeleeuws kostuum.

Voorafgaand aan het toernooi krijg je een workshop boogschieten om de basisprincipes onder de knie te krijgen. Met onze latex schuimrubberen Larp-pijlen en boog oefen je tot je klaar bent om deel te nemen aan het toernooi. De spanning stijgt terwijl de teams worden gevormd en de strijd losbarst in verschillende spelvormen.

Wie

IntoTheMirror richt zich op bedrijven en organisaties in de dienstverlenende sector die een teambuildingsactiviteit zoeken voor hun teamdag of heisessie. Organisatoren van vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes gaan naar larpen.nl.

Sfeer

Archery Tag is als een lichtere versie van Larpen: je beleeft de gevechten zonder het rollenspel. Om de sfeer compleet te maken, voorzien we je van kostuums die je recht in de wereld van Robin Hood transporteren.

Boogschieten op elkaar, een van IntoTheMirror's teambuilding spellen, voor het Maarten Maartenshuis

Sherwood vs. Nottingham

Stap in het middeleeuwse avontuur van 'Archery Tag: Sherwood vs. Nottingham'. De vrijbuiters van Sherwood Forest hebben de soldaten van Nottingham in het vizier. De meedogenloze Sheriff van Nottingham heeft net weer belastingen geïnd en het is aan de vrijbuiters om deze schat te ontnemen en rechtvaardig te verdelen onder de armen. Maar wees op je hoede, want tussen de soldaten schuilen ook bekwame boogschutters die hun pijlen op jullie richten. Betreed dit spannende strijdveld en ontdek of jij de pijlen van het lot in jouw voordeel kunt laten vliegen!

Archery Tag als teambuilding

Organisaties die kiezen voor Archery Tag zijn in veel gevallen op zoek naar een ludieke outdoor teambuildingsactiviteit waar sportiviteit en competitie voorop staan.

Een frisse en energierijke break voor tijdens een tweedaagse heisessie, zodat de energie is opgeladen voor het vervolg van je bijeenkomst.

AT_3

Praktisch

'Archery Tag' is perfect voor bedrijfsuitje of als vergaderbreak. En als je nog meer avontuur wilt, probeer dan onze Sword Tag met Larp-zwaarden en bijlen. Of ga voor de ultieme uitdaging met Battle Tag, waarbij Archery Tag en Sword Tag samenkomen in een episch spektakel. Bereid je voor op een onvergetelijk avontuur vol spanning en teamwork!

De locatie stemmen we af op je voorkeur en budget. Archery Tag kan als indoor game worden gespeeld. Maar als een outdoor game, die plaatsvindt in een bosrijke omgeving, komt Archery Tag nog meer tot zijn recht. Het spel vindt in dat geval in principe altijd doorgang, ook als het regent. In dat geval wordt voor transparante regenponcho’s gezorgd die over het kostuum kunnen worden aangetrokken.

Zij zijn voor jou door de spiegel gegaan