Home » Escape Room Utrechtse Heuvelrug

Escape Room Utrechtse Heuvelrug

[Real Life Escape Games op locatie]

Escape Room Utrechtse Heuvelrug organiseert real life escape games op locatie. Wat is het anders dan een traditionele escape room? We zijn gericht op groepen. We hebben geen eigen locatie, dus komen we naar je toe.

Op zoek naar een real life game met escape room uitdagingen voor jouw team? Want je wilt je het inhoudelijke deel van de teamdag of heisessie afwisselen met een teambuildingsactiviteit? IntoTheMirror's Escape Room Utrechtse Heuvelrug zorgt ervoor dat jouw team een leuke tijd heeft en tevens de samenwerking met elkaar verstrekt. En, indien gewenst, verzorgen we een debrief waarin we reflecteren op de ervaringen uit de game. We geloven namelijk dat groei plaatsvindt als leren en plezier samenkomen.

Real life escape game

Wat is er anders dan bij een traditionele escape room? Bij een real life game krijg je een rol of positie in een verhaal dat je aan de hand van escape room puzzels, maar ook met sociale interactie uitdagingen uitspeelt.

Op locatie

We kunnen onze indoor pop-up games overal spelen. Bij jouw op kantoor, in een vergaderzaal of op de locatie waar je je teamdag of tweedaagse heisessie organiseert. Mocht je inspiratie nodig hebben: we werken samen met diverse locaties.

CONTACT

Ontdek hoe Real Life Gaming jouw team kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een unieke en boeiende teambuildingervaring met IntoTheMirror.

AGAATH'S ERFENIS

  75 minuten         3-24

- samenwerken, probleemoplossend vermogen, beïnvloeden van anderen - 

Ervaar 'Agaath's Erfenis', een meeslepende escape room op locatie waar familieleden strijden om de erfenis van Agaath. Los sociale puzzels op en speel een rol in het verhaal om de uitkomst te bepalen. Een korte maar intense ervaring, perfect als teamdagactiviteit! Speel op kantoor, in een zaal of op een van onze locaties.

Meer info

AFTER THE HEIST

  2 uur        10-50

- teambuilding, probleemoplossend vermogen, omgaan met verschillende belangen - 

Ontdek 'After the Heist', een unieke escape room op locatie waar rivaliserende bendes samenwerken voor een gewaagde kraak. Beleef het verhaal, los puzzels op, en ontdek wie te vertrouwen is. Bepaal als groep de uitkomst en vertaal de ervaring naar praktisch gedrag. De schuilplaats van de bendes kan overal zijn, zelfs op kantoor. 

Meer info

TEAM ESCAPE

  1,5 uur         15-500

- teambuilding, samenwerken, probleemoplossend vermogen - 

Beleef 'Team Escape', een pop-up escape game waar samenwerking centraal staat. Los puzzels op, combineer kwaliteiten en ontcijfer de code om de laatste koffer te openen. 'Team Escape' laat groepen tegen elkaar strijden voor succes en teamgevoel. De nabespreking draagt bij aan een bijzondere en energieke teamervaring!

Meer info

Nieuw: Jubensha

Ben je toe aan iets nieuws? We zijn aan het experimenteren met Jubensha. Deze real life games zijn afkomstig uit China. Jubensha is een mix tussen een moordmysterie, weerwolven en rollenspel. Jubensha's duren tussen de 2-8 uur. De verhalen en thema's zijn typisch Chinees. Een bewerking voor de westerse markt is noodzakelijk.

Een Jubensha wordt gespeeld met een vast aantal spelers, namelijk 4, 5, 6, 7 of 8. Anders kan de game niet doorgaan. Daarom ben je verplicht het aantal deelnemers mee te nemen en dien je zelf voor vervanging te zorgen in geval van ziekte.

Jubensha 'Theresa tot ziens'

We denken dat de Jubensha 'Theresa Tot Ziens', voor 4 spelers, een uitstekende introductie vormt. Deze 'old school' Jubensha duurt tussen de 2 en 3 uur. We kunnen deze game voor groepen tot 24 (meervoud van 4) faciliteren. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Jubensha Theresa tot ziens

Introductie 'Theresa Tot Ziens'

In de herfst van 1845 ontving de mysterieuze oude stad Granada een rondtrekkende karavaan. De Roma verzamelden zich rond de glamoureuze dame Theresa, dansten en creëerden een golf van feestvreugde op het grote Spaanse plein. Maar achter de levendige muziek en de felle kleuren bewogen zich stille onderstromen. Theresa's komst kondigde onrust en onbehagen, zonden en vendetta's aan en veranderde het levenspad van sommigen.

Als de nacht valt en de klokken van Granada luiden, wordt de ogenschijnlijke vrede, gemaskeerd door het zonlicht, volledig weggerukt. De jonge Theresa werd dood aangetroffen in haar tent, haar borst bloedde hevig, het bloed sijpelde uit de zoom van haar felrode flamencojurk, haar gezicht bevroren met een laatste, raadselachtige glimlach.

Aan de oevers van de Rio Genil ontstond chaos toen de woedende Roma vier buitenstaanders aanhielden die uit het kamp probeerden te ontsnappen. Theresa's familie vertelde hen dat de moordenaar tussen deze vier buitenstaanders zat en dat één van hen geëxecuteerd moest worden als boetedoening voor Theresa's dood.

Dag na dag ensceneert de oude stad Granada haar tragikomedies, waarbij de onophoudelijke stroom van de Rio Genil ervoor zorgt dat het drama nooit ophoudt. Op dit eeuwigdurende toneel van de wereld, wat voor lot zullen ze de volgende keer spelen...