Selecteer een pagina

Beleef Museum Escape

AMSTERDAM – Vanaf november is Museum Escape terug in het Allard Pierson Museum in Amsterdam. In de zomermaanden was het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden de gastheer van de succesvolle Museum Escape. Het Allard Pierson Museum en het stadhuis van Den Haag volgde. En nu weer terug in Amsterdam.

Verdiep je in deze pop-up Escape Room in het mysterie van ons archeologische verleden. Ontdek de geheimen die de transportkist verbergt. Laat je opsluiten met echte archeologie: de unieke opzet van Museum Escape brengt het verleden erg dichtbij!

In deze 45 minuten durende ervaring wordt een verhaal verteld aan de hand van aanwijzingen, puzzels en op te lossen mysteries. Met welk onderzoek was archeoloog R.C. Reuvers mee bezig? Waarom zoekt Reuvers junior amateur-archeologen? Daarnaast steek je ook nog wat op over het vakgebied van archeologie!

Museum Escape is een initiatief van Novitas Heritage. Met steun van de Provincie Zuid-Holland en het Allard Pierson Museum en in samenwerking met Echo, NT en IntoTheMirror is deze unieke productie tot stand gekomen.

Boek nu Museum Escape