Home » Topics » Real life game voor je teamdag, break-out sessie of heidag

TEAMDAG | HEISESSIE

[Real life games als teambuilding]

Als je een krachtig instrument zoek voor organisatieontwikkeling en teambuilding dan is dat de teamdag of heisessie. Weg van de dagelijkse kantooromgeving kunnen zowel kleine als grote teams worden geactiveerd met een Real Life Game. Ook kan hiermee een interactieve, ludieke invulling worden gegeven aan de thema’s die op een dergelijk teamdag centraal staan. Hiervoor passen we de bestaande concepten aan, zoals een escape room op maat.

Break-out sessie

Zoek je tijdens een congres, teamdag of heisessie een activerende bijeenkomst tijdens een break-out sessie? Een Real Life Game betrekt deelnemers bij het thema. In de vorm van een rollenspel kan een eenduidige ervaring worden geleverd.

Een inzicht van het thema van de break-out sessie of van de teamdag of congres kan worden gegeven door immersie te veroorzaken bij de deelnemers met behulp van de real life game. Met behulp van een kort, maar krachtige ervaring zoals 'Agaath's Erfenis' gaan de deelnemers vol energie naar de volgende break-out sessie.

Heisessie

Niet alleen voor teamdagen, maar ook voor leidinggevenden onderdeling kan een real life game een meerwaarde leveren tijdens de voor hen georganiseerde heisessie. De Real Life Game ‘Space Heroes‘ vergroot leiderschapskwaliteiten op een bijzondere manier uit.

We helpen bij het op speelse wijze voorhouden van een spiegel. Het meegeven van een ervaring of juist de ruimte creëren voor een brainstormsessie of discussie zijn eveneens mogelijkheden die met een real life game vorm gegeven kunnen worden.

Heidag

Naast inhoudelijke sessies, begeleid door de juiste trainer, coach of inhoudelijke consultant, staat interactie garant aan de hand van een Real Life Game, serious game of een social interaction ervaring zoals 'Heel ons dorp bakt'. Uiteraard voorzien van een sterke debriefing met de koppeling naar de eigen praktijk.

hodb-6

Bijzondere heisessie

Met een (op maat gemaakte) escape game of Real Life Game zoals Fantasy Heroes maak je een bijzondere heisessie, die de collega’s niet snel zullen vergeten. Ook kan met behulp van gamification of serious gaming op een actieve en motiverende wijze de deelnemers een spiegel worden voorgehouden.

CONTACT

Ontdek hoe Real Life Gaming jouw team kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een unieke en boeiende teambuildingervaring met IntoTheMirror.

FH1x1

FANTASY HEROES

  3,5 uur        7-40

FANTASY HEROES

  3,5 uur        7-40

Beleef een traditioneel Larp-avontuur in een betoverende fantasy werkelijkheid! Trotseer bijzondere situaties waar woorden, magie en fysieke gevechten de sleutel zijn tot een onvergetelijke ontdekkingsreis. Durf met elkaar het onbekende aan te gaan!

MEER INFO

- samenwerken, creatief, samen op ontdekkingsreis, outdoor - 

SH1x1

SPACE HEROES

  2-3,5 uur        4-24

SPACE HEROES

  2-3,5 uur        4-24

Stap aan boord van ons ruimteschip en voer als team missies uit in Sector XIII. Werk samen, toon leiderschap en communiceer effectief om de veiligheid van de mensheid in de ruimte te garanderen. Alleen met teamwork volbreng je missies succesvol!

MEER INFO

- samenwerken, effectieve communicatie, leiderschap - 

teambuilding heel holland bakt bakwedstrijd creatief

HEEL ONS DORP BAKT

  2-3,5 uur        6-48

HEEL ONS DORP BAKT

  2-3,5 uur        10-48

Je 'bakt' en roddelt samen met dorpsgenoten. Knutsel als wethouder, kapper of badmeester met taarten en cupcakes. Maar onthoud: het draait om de lagen tussen de cake. Een heerlijke mix van fun, teamwork, creativiteit en omgaan met (voor)oordelen!

MEER INFO

- creativiteit, omgaan met vooroordelen, organisatiecultuur - 

Wat is een heisessie?

Een heisessie is een krachtig instrument voor organisatieontwikkeling en teambuilding, weg van de dagelijkse kantooromgeving. Maar wat is een heisessie precies? Het is een strategische retreat waarbij een team of organisatie zich tijdelijk terugtrekt om in alle rust te werken aan bedrijfsdoelstellingen, kernwaarden en samenwerking. Deze sessies zijn ontworpen om ongestoorde aandacht te kunnen geven aan belangrijke thema's en projecten, vaak op een inspirerende heidag locatie die creativiteit en open dialoog stimuleert.

Tijdens een heisessie komen teams samen om te reflecteren, te plannen en te groeien. Of het nu gaat om het uitwerken van een nieuwe strategie, het bevorderen van de teamgeest, of het herdefiniëren van de organisatiecultuur, een heisessie biedt de ruimte en tijd die nodig is voor diepgaande gesprekken en besluitvorming. Met een goed voorbeeld programma voor een heidag, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw team, wordt een heisessie een onvergetelijke en productieve ervaring die leidt tot meetbare vooruitgang.

IntoTheMirror specialiseert zich in het faciliteren van deze sessies door de toevoeging van interactieve Real Life Games, die fungeren als metaforen voor werkuitdagingen en die helpen om de besproken thema's op een boeiende manier te verkennen. Met 'After the Heist' stel je spanning aan de kaak als afdelingsdoelen in essentie niet stroken met organsitiedoelen.

Heidag ideeën

Op zoek naar inspirerende heidag ideeën of een voorbeeld programma voor een heidag? IntoTheMirror is de expert die je helpt te begrijpen wat een heidag of heisessie inhoudt en hoe je deze optimaal kunt benutten. Een heidag betekent meer dan alleen een dag weg van kantoor; het is een kans om in een andere omgeving met frisse inzichten te komen en de teamdynamiek te versterken. Of je nu een heidag wilt organiseren of een heisessie wilt plannen, wij bieden een scala aan mogelijkheden.

Kies een heidag locatie die past bij jouw behoeften, of het nu een rustige plek in de natuur is of een locatie met overnachting voor een meerdaags evenement. Vul deze aan met een van onze real life games en serious gaming concepten: zo zorgt de Team Escape voor een onvergetelijke ervaring waarin samenwerking en tactisch denken centraal staan.

Laat IntoTheMirror je helpen een heidag te organiseren die niet alleen leerzaam is, maar ook memorabel en motiverend. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt programma dat perfect aansluit bij jouw doelen voor de heidag of heisessie.