Home » Aanbod real life games » Heel Ons Dorp Bakt

- creativiteit, omgaan met vooroordelen, organisatiecultuur - 

HEEL ONS DORP BAKT

[Real Life Game met fun en een boodschap]

 2-3,5 uur

10-48

T/m 10: 650 euro, > 10: + 42,50 p.p.

Also available in English

Wat

Onze unieke workshop 'Heel Ons Dorp Bakt' combineert creativiteit, teamwork en een vleugje roddelcultuur in een onvergetelijke ervaring.

Hoe

Allereerst stap je in een voorbereidende workshop waar je je improvisatievaardigheden aanscherpt en jouw rol als dorpsgenoot, of het nu de wethouder, kapper of buurtsupermanager is, ontdekt.

Daarna duik je in het hart van de game, waar je samen met je medespelers aan de slag gaat met cake, taarten en cupcakes. Knutsel erop los terwijl je gezellig samen eet. Verzamel punten door je kennis over je dorpsgenoten te vergroten door niet alleen met, maar ook over hen te praten. En het beste deel? Je neemt je creatie mee naar huis om je familie en vrienden te verrassen met jouw 'bakvaardigheden'.

'Heel Ons Dorp Bakt' is de ideale samensmelting van de 'Heel Holland Bakt'-taartencompetitie en het dorpsleven, en dit alles met een knipoog.

Epiloog

Na de game bespreken we de ervaringen en vertalen we ze naar praktisch toepasbaar gedrag in het dagelijks leven. Kortom, een smakelijke en vermakelijke manier om teambuilding en sociaal leren te bevorderen.

Roddelen en taarten versieren: met Heel ons dorp bakt! maak je je heidag origineel

Real life serious game 'Heel Ons Dorp Bakt'

'Heel Holland Bakt' bevat ingrediënten zoals spanning, opwinding en wat kneuterigheid. Mix die met de beklemmende sfeer van een kleine gemeenschap waar iedereen over iedereen praat. Zet de temperatuur wat hoger en voilà, welkom bij: ‘Heel Ons Dorp Bakt’!

Je gaat vooral diverse baksels versieren. Maar net als bij taarten zelf gaat het om de lagen tussen de cake. Blijft het zo gezellig en lukt het de vooroordelen niet de overhand te laten nemen? En wint degene die de mooiste taarten weet te maken of degene die de kunst van het roddelen beheerst?

Heel Ons Dorp Bakt als teambuilding

Organisaties die kiezen voor deze workshop, willen de samenwerking tussen de collega's versterken. Het onderzoekend vermogen wordt aangesproken, en de deelnemers ontdekken elkaars creatieve competenties.

Heel Ons Dorp Bakt probeert op een luchtige wijze het bespreekbaar maken van (roddel-)cultuur op de eigen werkvloer. Ook maakt deze workshop de deelnemers bewust van hun eigen (voor)oordelen.

HODB6

Praktisch

In deze ervaring worden kant-en-klare cakeproducten versierd met rolfondant, marsepein en andere zoete zaken. Er wordt dus niet echt gebakken. Hierbij wordt rekening gehouden met gluten-intolerantie van sommige deelnemers, zodat iedereen een cupcakeje kan mee-eten.

Zij zijn voor jou door de spiegel gegaan